Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARSBALLE: En 43-årig bilist ville overhale en traktor, men da traktoren samtidig svingede ind på en mark, kollidered­e de. Heldigvis slap alle sikkert fra sammenstød­et, og der var kun materiel skade.

ROSKILDE: I weekenden havde politiet specielt fokus på handel og brug af narkotika. Det førte til 12 sigtelser fredag aften og tre lørdag. Der blev fundet i besiddelse af hash og kokain. Alle de sigtede fik en bøde. AALBORG: Et kaelderrum på Blomsterma­rken fik besøg af en eller flere ubudne gaester. Beslaget til rummet blev ødelagt, hvorefter døren kunne åbnes uden problemer. Tyvene slap af sted med en grill, fire daek og faelge, en skruemaski­ne samt en slagborema­skine.

JYLLINGE: Politiet fik tip om et indbrud på en adresse på Møllevej, hvor man på video kunne se en gerningsma­nd i faerd med at afmontere et eller andet. Politiet kørte straks til stedet, hvor man traf husets søn, der på ganske legal vis var i faerd med at lave noget.

HADSTEN: Politiet måtte tilkaldes, da en 24-årig mand truede en medpassage­r med en kniv i toget på vej til Aalborg. Da betjente ankom, gemte den truende passager sig på toilettet, og da personalet fik åbnet døren, forklarede den 24-årige, at han bare havde truet for sjov. Politiet tog ham med på stationen.

SPENTRUP: Politiet blev søndag kaldt ud til en brand på Pistolstra­ede Spentrup, hvor der var gået ild i to fjernsyn i et udhus. Ingen personer var i fare i forbindels­e med branden, og kun fjernsyn og en tagrende, der smeltede, tog skade. Årsagen til branden er endnu ukendt. NAESTVED: Politiet blev kaldt ud til et vaertshus på Grønnegade, hvor et vidne havde set en mand gemme en stor kniv på toilettet. Betjentene fandt med vidners hjaelp hurtigt frem til manden, der havde gemt den ulovlige kniv. Han blev anholdt. KORSØR: Søndag aften blev en mand kontaktet på sin adresse af en yngre kvinde, som udgav sig for at vaere undercover­betjent, men ikke viste nogen form for legitimati­on. Hun fortalte, at politiet ville komme og undersøge hans hjem, og herefter forsvandt den formentlig falske betjent. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark