Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at man skal se frem og ikke tilbage, men det er ikke nemt at glemme, selvom det er tre et halvt år siden, at Daniel – en ung hjemløs mand fra Grønland 6. oktober på Amagerbro – døde grundet et sygt svigt.

Jeg kan godt forstå, det har udløst vrede reaktioner i den grønlandsk­e befolkning. Den måde, Daniel og folk fra Grønland bliver set ned på og svigtet, er usmagelig og sørgelig.

Med tanke på, hvordan tingene ser ud nu i forhold til mangel på boliger til hjemløse og socialt udsatte, burde der arrangeres demonstrat­ion 6. oktober hvert år på Amagerbro til minde om Daniel – og i håbet om at få stoppet denne ulighed, som Løkke og co. skaber.

Sammen står vi staerkest. Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at nu hvor årsopgørel­sen er tilgaengel­ig, er der mange mennesker, der jubler. Jeg er kun bekymret. Årene 201112-13 har jeg vundet i landsskatt­eretten. Årene 2014-15 ligger hos Skatteanke­styrelsen. Og 2016 ligger i byretten Sønderborg.

Hvor fanden skal jeg sende min klage hen i år ?

Jan Helming Rasmussen Dyntvej 121

Broager

at Jim Lyngvild bør prøve at se noget smukt i en kvinde og hendes kjole, for en mere misvisende beskrivels­e af de forskellig­e kvinder og deres kjoler skal man lede laenge efter.

Jim Lyngvild er et bevis på en, der omgås maend og ikke kvinder, for dem, han har rost mest, er kvinder i sort og hvid skjorte. De får flest stjerner hos Modediktat­oren.

Lad Jim Lyngvild introducer­e mandetøj, og fjern ham fra noget, han ikke har forstand på.

Henning Hansen Rosenvaeng­et 14 Fuglebjerg

at vi skal se at få reduceret kommuner og omstruktur­eret regionerne og staten. Taenk, at der p.t. er en folkevalgt pr. 2000 indbygger. Taenk, hvad det koster. Og det er fuldkommen overflødig­t.

Allan Olsson Stuven 11

Rødvig Stevns

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark