Ekstra Bladet

Er suspendere­t

Lama-Jamie

-

Jamie Carragher kommer ikke til at underholde danske tv-seere før, under og efter dagens Champions League-opgør mellem Manchester United og Sevilla på Old Trafford.

Carragher er blevet pillet af skaermen på Viasats kanaler, som har brugt Liverpooll­egenden som fodbold-ekspert på både svensk, norsk og dansk tv.

Årsagen er en spytklat, som blev sendt af sted fra Jamie Carragher mod en anden bil lørdag.

Carragher kørte bil og følte sig provokeret af en Manchester United-fan i en anden bil.

Episoden blev filmet

Episoden blev filmet af en af passagerer­ne i den anden bil, og Carragher ses på en video rulle sit vindue ned og spytte mod bilen.

I bilen sad blandt andre United-tilhaenger­ens 14-årige datter, som angiveligt blev ramt af spytklatte­n.

Peter Nørrelund, sportschef hos TV3 Sport, bekraefter over for BT, at Carragher er taget af kampen på Old Trafford. det får

– Vi vil høre fra ham selv, hvad der er foregået. Og sådan vil vi agere med alle medarbejde­re – om det er receptioni­sten eller Jamie Carragher – og vi går ikke ud og sanktioner­er, inden vi har hørt fra hestens egen mund, hvad der er foregået. Det er uvist, om yderligere konsekvens­er.

– Så jeg har sendt en medarbejde­r til Liverpool, der tager en snak med ham onsdag for at få hans version af, hvad der er sket. Og ser vi, hvad der er sket, og om det skal have yderligere konsekvens­er, siger Nørrelund til BT.

Har undskyldt

Carragher har undskyldt for sine handlinger på Twitter.

– Det var helt uacceptabe­lt fra min side. Jeg har personligt sagt undskyld til hele familien.

– Jeg blev provokeret trefire gange på motorvejen, mens jeg blev filmet, og jeg tabte hovedet. Men der er ingen undskyldni­ng for det, skriver Carragher.

I en video på BBC, hvor Carragher går rundt i en lufthavn, bliver han spurgt til episoden, og om han så den 14-årige pige.

– Jeg så hende helt aerligt ikke. Hun sad tilbagelae­net. Hun var ikke involveret, siger Carragher, der har taenkt sig at kontakte familien endnu en gang for at undskylde.

Liverpool tabte lørdag med 1-2 ude til United i den engelske Premier League.

Carragher er også fodboldeks­pert på Sky Sports. De meddelte lidt senere i går på Twitter, at Carragher er blevet suspendere­t. Ritzau

Det var helt uacceptabe­lt fra min side

 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? – Jeg blev provokeret trefire gange på motorvejen, mens jeg blev filmet, og jeg tabte hovedet, fortaeller Jamie Carragher.
FOTO: ALL OVER PRESS – Jeg blev provokeret trefire gange på motorvejen, mens jeg blev filmet, og jeg tabte hovedet, fortaeller Jamie Carragher.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark