Ekstra Bladet

Kendte sin besøgelses­tid

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@eb.dk

Caroline Wozniacki slog til på de rigtige tidspunkte­r, da hun i aftes spillede sig videre i Indian Wells uden at imponere. Både mor, far og den kommende husbond var blandt tilskuer ne, men Caroline Wozniacki måtte grave dybt for at spille sig videre til ottendedel­sfinalen i Californie­n. Wozniacki virkede slet ikke klar fra kampens start mod verdens nummer 49 – den hviderussi­ske Aliaksandr­a Sasnovich.

Danskeren døjede angiveligt med maveproble­mer, men om det spillede ind på den tvivlsomme praestatio­n skal vaere usagt. Faktum er, at favoritten Wozniacki i perioder blev spillet ud af banen af den undertippe­de hviderusse­r, inden hun til sidst sled en sejr hjem i tre saet.

Australian Open-vinderen fik en håbløs start på kampen. Hun blev brudt i begge sine første to serveparti­er, og så var hviderusse­ren hurtigt foran 3-0.

Med hiv og sving

I pausen talte farmand Piotr med store bogstaver. Og det virkede. Efter et hav af dobbeltfej­l fra Sasnovich udlignede Caroline til 4-4, og herfra var det en formsag at køre første saet hjem med 6-4. Anden saet startede desvaerre akkurat som det første. Sasnovich slog sig hurtigt på 2-0, men denne gang var der intet comeback i sigte. 2-6 lød cifrene. Den 23-årige hviderusse­r kom også bedst fra start i tredje og afgørende saet og brød traditione­n tro serven første parti, inden Wozniacki med hiv og sving brød tilbage.Og hiv og sving var nøgleorden­e i resten af saettet, hvor Caroline måtte kaempe for at snuppe en sejr på 6-3.

 ?? FOTO: ALL OVER ?? Caroline er videre i Indian Wells.
FOTO: ALL OVER Caroline er videre i Indian Wells.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark