Ekstra Bladet

Storkamp spøger for Patrick Nielsen

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@eb.dk

’Noget af det vaerste, jeg har set’. Sådan lød ordene fra Kalle Sauerland efter Patrick Nielsens endefuld mod John Ryder i London i oktober sidste år. Noget tyder dog på, at Team Sauerland er klar til at give den danske bokser endnu en chance i en stor kamp. BT skriver således, at der skulle vaere forhandlin­ger mellem Patrick Nielsens folk og de tyske promotere i forhold til at stable en kamp mod Arthur Abraham på benene.

Vildt motiveret

Den tysk/armenske bokser er efterhånde­n blevet 38 år, men kan skrive tidligere verdensmes­ter på cv’et. Senest blev han dog udbokset i juli sidste år af engelske Chris Eubank Jr., så det er langtfra en Abraham på sit højeste niveau, der potentielt venter Patrick Nielsen, hvis kampen skulle blive en realitet. Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Patrick Nielsens manager, Simon Lundt Hansen, der ikke vil bekraefte BT’s oplysninge­r.

– Jeg har ingen kommentare­r. Det må stå for deres egen regning, siger han.

Ifølge avisens oplysninge­r er der indtil videre kun tale om forhandlin­ger og dermed ingen garanti for, at kampen rent faktisk bliver til noget.

Manageren er dog fortrøstni­ngsfuld i forhold til et comeback for Patrick Nielsen efter det sviende nederlag sidste år.

– Han traener bare. Der har vaeret gang i den. Nederlaget har ikke gjort noget dårligt nødvendigv­is. Han har taget skeen i den anden hånd og laert en masse. Jeg er meget fortrøstni­ngsfuld.

– Så han er stadig motiveret?

– Ja, helt vildt. Og har traenet lige siden. Han tager en masse initiativ selv, så det har vaeret rigtig positivt.

– Du regner med, at han kommer tilbage?

– Ja ja, så laenge han vil, så kommer han tilbage. Det er altid 100 procent bokserens eget valg. Hvis de har motivation­en og drive, så er det ikke noget problem at lave kampe, lyder det fra Simon Lundt Hansen. Arthur Abraham har tidligere vaeret taet på et møde med Mikkel Kessler, og i 2016 var der også rygter om, at en kamp mellem Patrick Nielsen og Abraham var under opsejling.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark