Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag har du i den grad har meget lyst at vaere sammen med vennerne, ikke nødvendigv­is de naermeste, men gerne en stor gruppe af venner med faelles interesser, hvor I måske har haengt sammen i mange år, men måske ikke altid har så god tid til at ses. Grib telefonen.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan i dag gå hen og blive helt befippet, da det måske viser sig, at den du burde slå pjalterne sammen med, hele tiden har stået lige foran dig, og tilmed er en del af din vennekreds. Hvis du er i forhold, kan det vaere at du opdager, at din kaereste, også er din bedste ven.

SKYTTEN 23/11-21/12

Man kan aldrig vide hvad man er god til, før man får det prøvet af. Lyt i dag til din nysgerrigh­ed, og kast dig gerne ud i noget helt nyt. Det kunne vaere, du kunne få en ny hobby, og nye gode venner. Du kunne også tage del i foreningsl­ivet, i bred forstand, i alt fra politik til sport.

TYREN 21/4-21/5

Du er ikke ked af det for tiden, du har tro på dig selv, og ved hvor du gerne vil hen, og ved tilmed hvem, du skal spørge om hjaelp til at gå vejen. Du føler du har et godt netvaerk, de helt rigtige mennesker omkring dig, til at støtte dig i dine mange bestraebel­ser. Du klarer den nok.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du føler dig i dit rette element i dag, isaer på jobbet, hvor du får alle de rigtige opgaver, som passer godt til dit temperamen­t. Du går i detaljen, som du altid har øje for, og du føler også du arbejder godt sammen med dine kolleger. Sammen får I alting til, at gå op.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Pengesager har du normalt tjek på, og i dag har du spenderbuk­serne på, og vil gerne bruge penge på det man kunne kalde åndsfaelle­r. Mennesker du, på én eller anden måde, deler livssyn med. Det vil vaere dig en udsøgt fornøjelse at give en omgang. Du er ikke så kedelig endda.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvad har du aldrig prøvet før? Hvad har du aldrig turdet, men altid vaeret nysgerrig efter? I dag kan du finde din indre vovehals frem, og se hvor langt det kan baere. Du kan tilmed finde søde og sjove mennesker omkring dig, som ønsker det samme. Kast Jer ud i det, hvis I tør.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du skal sørge for at have det sjovt i dag, for du er lige i humør til det, og du kan roligt regne med, du kender en masse andre, der også er det. Foretag Jer noget socialt sammen, også gerne noget festligt, noget hvor I lidt glemmer Jeres gode opdragelse og de paene manerer.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du giver den på alle tangenter i dag, og spiller alle noder, såvel som unoder. Tingene går efter din skala, og du kan i den grad finde tonerne, takten og rytmen. Du har heldigvis mange mennesker omkring dig, som er gode medspiller­e. Du går dog forrest, nyd dagen fuldt ud.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du kender en spillefugl eller to, kan det vaere i dag du skal invitere dem forbi, og den helt store spilleafte­n kan finde sted. Hvad enten du er til kortspil eller ej. Skal der spilles om penge, har du måske de bedste vinderchan­cer denne aften. Det behøver de andre jo ikke vide.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din bolig kan danne alletiders ramme om et socialt arrangemen­t i dag. Så hvis du ikke ved hvad du ellers skal lave, så sørg for, at det er dig der samler flokken af venner, der ikke ses alt for ofte. Hvad I så skal lave, er mindre vigtigt, det vil komme helt af sig selv. Tag initiativ.

FISKENE 20/2-20/3

Du nyder dit eget selskab i dag, så vidt muligt. Det er der sådan set ikke noget nyt i. Folk født i Fiskene, er altid gode til, at tillade sig selv tid til en indre verden, selvom du ofte også er som ”fisk i vand til selskaber”. I dag er det dog ikke det du vil. Du har nok i dine egne tanker.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark