Ekstra Bladet

Riskaer skal vaere far

Den 62-årige erhvervsma­nd venter barn sammen med kaeresten, Anna Pia Lykke Ring

- NICK STURM nick@eb.dk

Klaus Riskaer skal vaere far for sjette gang.

Det skriver ugebladet Her & Nu, og han bekraefter det på sin Facebook-profil fra domicilet i Argentina.

Den vordende mor er hans 27-årige kaereste, Anna Pia Lykke Ring.

’Anna Pia Lykke Ring og jeg har besluttet at få et barn sammen. Det gik så lidt hurtigere, end man kunne håbe på, men traening gør jo mester, som man siger’, skriver han.

Klaus Riskaer er i forvejen far til fire sønner og en datter, som han har med tre forskellig­e kvinder.

Skal have sit barn

Over for Ekstra Bladet afviser Riskaer at medvirke i et interview.

’Jeg taler ikke med pressen i den forbindels­e, da vi ikke har andre kommentare­r’, skriver han i en sms.

Jeg naermer mig jo hastigt det tidspunkt, hvor jeg må konfronter­e spørgsmåle­t, om jeg kan vaere bekendt at lave små babyer

Den 62-årige erhvervsma­nd forklarer i stedet på Facebook, at der følger et ansvar, når man finder en partner, der er yngre end én selv.

’Anna er 27 år, og hvis man vaelger en kaereste i den alder, så må man også forstå, at der er hensyn, der skal tages, og Anna skal have sit barn, som mange unge kvinder ønsker at få et barn’, tilføjer han.

Riskaer pointerer samtidig, at det for hans vedkommend­e er ved at vaere sidste udkald, hvad angår babyer.

’Jeg naermer mig jo hastigt det tidspunkt, hvor jeg må konfronter­e spørgsmåle­t, om jeg kan vaere bekendt at lave små babyer, og selv om Picasso og Charlie Chaplin vist lavede børn, til de var i slutningen af 80’erne, så synes jeg, at der bør vaere en teknisk mulighed for, at de kan vokse op i omgang deres biologiske far’.

Siden i sommer

Klaus Riskaer bekraefted­e i slutningen af september sidste år, at han danner par med den 35 år yngre Anna Pia Lykke Ring.

– Vi er kaerester, sagde han til Se og Hør.

I sit aktuelle Facebook-opslag uddyber han, at de har levet stort set side om side, siden de mødtes.

’Anna og jeg har kendt hinanden siden i sommer og har boet sammen naesten lige siden. Vi hygger os og har det dejligt sammen, og hvad er mere naturligt end at lade det udvikle sig til en rigtig lille familie’, skriver han.

’Det har jeg personligt savnet i rigtig mange år, og jeg er glad for, at Anna vil give det chancen. Jeg er sgu ikke enkel at omgås, kan jeg godt betro jer’, tilføjer han til slut i sin statusopda­tering på det sociale medie.

Farverigt privatliv

Klaus Riskaer, der lige nu bor i Argentina, fordi han dyrker medicinsk cannabis i nabolandet Uruguay, har haft et omskifteli­gt kaerlighed­sliv.

Han har to voksne sønner, Christian og Frederik, med ekskonen Anne-Mette Riskaer.

Derudover har han tre børn med tre forskellig­e kvinder.

Med Mette Marie Thomsen har han Kristoffer, og med den engelske forretning­skvinde Jasmin Dhali har han sønnen Christophe­r, mens han med Laura Petersen har datteren Isabella.

 ?? FOTO: MICHAEL STUB/RITZAU SCANPIX ?? ’Anna og jeg har kendt hinanden siden i sommer. Vi hygger os og har det dejligt sammen, og hvad er mere naturligt end at lade det udvikle sig til en rigtig lille familie’, skriver Klaus Riskaer på Facebook.
FOTO: MICHAEL STUB/RITZAU SCANPIX ’Anna og jeg har kendt hinanden siden i sommer. Vi hygger os og har det dejligt sammen, og hvad er mere naturligt end at lade det udvikle sig til en rigtig lille familie’, skriver Klaus Riskaer på Facebook.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark