Ekstra Bladet

TAG EN TUDEKIKS

-

Nå, folkens. Så er den gal igen! Pøblen, mig selv inklusive, skal rammes på vores levebrød, fordi de offentligt ansatte og deres arbejdsgiv­er – staten – ikke kan finde faelles fodslag.

Og hvad er så faelles fodslag? At alle vil have mere, og ingen er villige til at slaekke på deres krav.

Nå, men hvem rammer det her så i sidste ende? Os almindelig­e dødelige med et privat arbejde i den private sektor. Helt aerligt: Begge parter, spaend dog hjelmen, og kom ind i kampen.

Det kan ikke passe, at vi andre skal vaere tvunget til at tilsidesae­tte vores arbejde for at kunne passe vores børn, alt imens I bare fiser den af for jeres fagforenin­gskontinge­nt.

Hvad vil I dog gøre, når kassen er tom?

Så er det sgu os andre, der skal holde røven oppe både på kommunaldi­rektøren og skolelaere­n. Husk, det her er et ’samfund’.

Denne kritik er både rettet mod de offentligt ansatte samt politikern­e, men mest af alt mod de grådige fagforenin­gsbosser.

Husk det, kaere offentligt ansatte, jeres fagbosser får også mere i løn, end I gør. Husk, det er alle os andre normale private, der bliver taget som gidsel i jeres latterlige konflikt.

Og i øvrigt: Hvor er I henne, når vi andre private har konflikt på det private arbejdsmar­ked?

Tør øjnene, og spis en tudekiks.

Imens holder vi andre røven oppe på samfundet. Ricky Asmussen Veflinge

Begge parter, spaend dog hjelmen, og kom ind i kampen

 ?? FOTO: NIELS HOUGAARD/RITZAU SCANPIX ?? Ricky Asmussen har ikke lyst til at blive taget som gidsel under en eventuel storkonfli­kt.
FOTO: NIELS HOUGAARD/RITZAU SCANPIX Ricky Asmussen har ikke lyst til at blive taget som gidsel under en eventuel storkonfli­kt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark