Ekstra Bladet

Hvem er uansvarlig, Ziegler

- Jarl Feyling Veksøvej 19 Brønshøj

Chefforhan­dleren for Kommunerne­s Landsforen­ing, Michael Ziegler (K), er for nylig blevet citeret for at sige, at ’de offentligt ansatte mangler ansvar over for samfundet’.

Dette må naesten vaere et fejlcitat, da Ziegler jo som borgmester i Høje-Taastrup Kommune, ganske ofte må møde nogle af de mange offentlige ansatte, der varetager et kaempe ansvar til en lav løn.

Det kan ikke passe, at Ziegler ikke har vaeret i kontakt med nogen af de sosu’er, der sikrer de aeldre en vaerdig alderdom. Og det kan ikke passe, at Ziegler ikke kender til det store ansvar, folkeskole­laererne i hans kommune er betroet og lever op til, til gavn for alle skolebørn.

Om ikke andet må Ziegler vaere bekendt med de arbejdere, der om vinteren rydder vejene for sne tidligt om morgenen, så hans borgmester­bil kan komme sikkert frem til hans kontor. Medmindre Ziegler er både blind og døv eller komplet inkompeten­t, må han naermest på daglig basis møde resultater­ne af det enorme ansvar, de offentligt ansatte i Danmark og i hans egen kommune varetager.

Hvis Ziegler virkelige mener, at de offentligt ansatte er uansvarlig­e, og derfor åbenbart ikke er deres egen løn vaerd, virker det besynderli­gt, at han har valgt at give sin offentligt ansatte kommunaldi­rektør 1,4 millioner kroner i en fratraedel­sesordning, selvom direktøren ikke engang har fratrådt sin stilling. I så fald har Ziegler i hvert fald selv vaeret dybt uansvarlig.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Michael Ziegler kan selv vaere uansvarlig, mener Jarl Freyling.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Michael Ziegler kan selv vaere uansvarlig, mener Jarl Freyling.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark