Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det da forhåbentl­ig ikke kan komme bag på nogen, at flertallet af eleverne på muslimske friskoler er af ikke etnisk dansk oprindelse. De vil ikke have noget med os danskere at gøre, så lad dem da vaere i fred, og haeld ikke flere penge i det håbløse projekt. Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at statsminis­teren vil have ghettoerne vaek i år 2030, men hvorfor så uambitiøs? Hvorfor ikke sigte på at gøre Danmark til verdens staerkeste supermagt i år 2032? Når så statsminis­teren mener, at ghettoerne ikke har noget med religion at gøre, så kan man jo kun ryste på hovedet og taenke, at det kun kan blive en form for politisk symptombeh­andling.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at flertallet af danske borgere og politikere skulle tage at åbne øjnene, men det er der desvaerre nok lange udsigter til. Nu må det da snart gå op for folk, at al den krig og ødelaeggel­se rundt om i verden ikke er godt for noget eller nogen. Bare se Afghanista­n, Irak, Libyen, Syrien og Venezuela. Vi vil bare have tropperne hjem i live fra de ulovlige krige, som skyldes olie.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at det er interessan­t, at folk, der holder op med at ryge, nu i stigende grad dør af fedme. Men det er jo ret logisk, at når man forbyder det ene, så gør folk noget andet. Burde vi ikke selv have lov til at vaelge, om vi vil dø af tobak eller af citronmåne­r?

Jens Thyge

Aarhus S

at om de slettede mails fra den øverste ledelse i Københavns Politi kan man kun sige, ak ja. Danmarks statsminis­ter har selv vist vejen for et land, der accepterer uredelighe­d, løgn og fortielser. Derfor kan vi aldrig mere have tiltro til regering og ordensmagt, som vi havde før. Vi har uomtvistel­ig den mest uredelige regering i mands minde, og, endnu vaerre, et vaelgerkor­ps, der fuldt ud accepterer dette. Kim Hansen

Herlev

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark