Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det kan godt vaere, du ikke sådan lige kan blive klog på dine egne ønsker i dag. På den ene side, vil du gerne vaere helt taet på folk, og udvide dit kendskab til dem, på den anden side ønsker du at have tid til at snakke med mange forskellig­e mennesker. Du vaelger selv.

LØVEN 23/7-23/8

Du må tale godt med din partner om tingene i dag, så I ikke alt for nemt misforstår hinanden, og ikke begge står alt for meget fast på Jeres eget. Er du ikke i forhold, kan det vaere andre vigtige relationer, du bør vaere opmaerksom på. Det betaler sig ikke, at vaere kontraer.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan det vaere, at folk du normalt er politisk på linje med, går på barrikader­ne, og har en helt anden holdning end dig. Det kan også vaere, at du sammen med dem, du deler dine politiske vaerdier med, er ude i en stor konflikt med andre af en anden politisk observans.

TYREN 21/4-21/5

Gårsdagens store armbevaege­lser og gode energier, hvis du fik gjort brug af dem, tager et lille dyk i dag. Der vil måske alligevel vaere folk du skal tale naermere med, om du kan regne med dem og deres støtte, eller om de egentlig ikke har tid nok. Tag en aerlig snak.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Gårsdagens positive toner, vedrørende dit arbejdsliv, er i dag en lidt anden sag. Det kan vaere der stilles ekstra store krav til perfektion, og det kan vaere i en skala, hvor det er lidt overdrevet, selv for dig, der altid gerne gør dit absolut bedste. Traek lidt på skuldrene af det hele.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag kan det godt vaere, at du traenger til, at vaere ekstra god ved dig selv. Det har vaeret en lang dag. Heldigvis er lommesmert­er ikke det der bekymrer dig mest lige nu, så du gør hvad du har lyst til i dag, og regningen kigger du på en anden dag. Det er ikke altid dumt.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det kan vaere du er lidt forsigtig med, hvem du fortaeller, hvad du går og ønsker dig, når det kommer til ting der enten er urealistis­ke, eller ting som man ikke bare lige gør. Du ved ikke helt hvem der vil grine af dig, og hvem der vil bakke dig op. Vaelg dine kampe med omhu.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du skal ikke tage det for tungt, hvis du løber ind i alt for alvorlige mennesker i dag. Det kan vaere de ikke helt kan følge dig, og din krøllede hjerne. Du har massere af gode ideer og pudsige indfald. Hvis du bevarer det gode humør, gider de ikke vaere sure på dig, i det lange løb.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag kan det vaere du synes, at folk er lidt laenge om at forstå, hvad det egentlig er du vil. Du udtrykker dig ellers rimelig klart efter din egen bedste mening og overbevisn­ing. Men traek vejret dybt, og forklar dig så én gang til. Folk skal nok forstå, hvad du mener.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du deler en lottokupon eller lignende med nogen, så sørg for at have helt klare aftaler for, hvordan denne skal deles, hvis I skulle vinde, ellers kan der nemt komme diskussion­er om den slags. Generelt skal man passe på, ikke at blive uvenner over småting, i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det kan vaere du diskuterer lidt i dag, med dem du bor sammen med. Om det er din familie, eller det er et kollektiv du bor i, eller eventuelt en kaereste, så er det ikke helt nemt at finde faelles fodslag. Bor du alene, kan du da glaede dig over, at du ikke har den slags problemer.

FISKENE 20/2-20/3

Mange kraever måske af dig, at du skal vaere mere tilstede i dag. Du er nok også et sted, hvor det er svaert, sådan at forsvinde i maengden, da der kraeves deltagelse fra alle. Men du kan jo lave en Houdini i løbet af dagen, sådan helt diskret, hvis du absolut må vaere i fred.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark