Ekstra Bladet

Iskold Ståle: Han traener ikke godt nok

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Andrija Pavlovic startede saesonen forrygende med et hattrick i Champions League-kvalkampen mod Zilina, men derfra er det gået ned ad bakke for FCK-angriberen. Og det er gået staerkt.

Nu er han ikke en gang god nok til at få en plads på FCK-baenken.

– Jeg stiller med det bedste hold. Sådan er det, sagde Ståle Solbakken efter mandagens 4-3-sejr over FC Helsingør. I opgøret i Parken startede Federico Santander og Pieros Sotiriou på banen, mens de unge Jonas Wind og Carlos Holse var på baenken.

Førstnaevn­te kom ind til allersidst og havde en fod med i spillet, da Santander to minutter inde i overtiden sikrede sejren.

Traeninger­ne er vigtige

Andrija Pavlovic fik spilletid i saesonens første tyve kampe, men har ikke vaeret med i de seneste fem opgør, og det var ikke en skade, der holdt ham helt ude af truppen mod FC Helsingør.

– Han var ikke fundet god nok. Jeg foretrak Jonas Wind, og han var også med i målet (til 4-3, red.), sagde Ståle Solbakken, der begrunder sit fravalg af Pavlovic med dårlige praestatio­ner på traeningsb­anen:

– Han skal traene godt, og lige nu traener han ikke godt. Eller der er i hvert fald nogle, der traener bedre.

– Når vi bare spiller en kamp om ugen, så er traeninger­ne vigtige. Der har andre vaeret bedre. Laengere er den ikke.

Andrija Pavlovic kom i sommeren 2016 til FCK, som betalte i omegnen af 15 mio. kr. for den serbiske landsholds­reserve.

– Men jeg ser hverken på pris eller alder. Jeg ser kun på, hvem der byder sig til, når vi traener. De spiller, sagde Ståle Solbakken.

Andrija Pavlovic er noteret for syv Superliga-mål i tyve kampe i denne saeson. I sidste saeson blev det til otte traeffere for den 24-årige angriber.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? – Jeg ser kun på, hvem der byder sig til, når vi traener. De spiller, sagde Ståle Solbakken med henvisning til Pavlovic efter mandagens 4-3-sejr over Helsingør.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN – Jeg ser kun på, hvem der byder sig til, når vi traener. De spiller, sagde Ståle Solbakken med henvisning til Pavlovic efter mandagens 4-3-sejr over Helsingør.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark