Ekstra Bladet

OB-SEJR KAN KOSTE

- mgw

Det kan blive kostbare sejre for OB og Sønderjysk­E, hvis de søndag traekker det laengste strå mod Randers og FC Midtjyllan­d. For en sejr kan naermest udløse et mareridt, hvis en af dem havner på syvendepla­dsen og derved ryger i pulje 1 i nedrykning­sspillet. Det er et realistisk scenarie, at OB vinder, Hobro samtidig ikke får fuldt udbytte i Brøndby og Horsens får point i Lyngby.

Sker det, så kommer fynboerne pludselig meget taettere på den nedrykning­sstreg, der indikerer de to hold fra hver gruppe som til sidst skal spille om nedrykning­en.

Lige nu har OB og Sønderjysk­E 11 point til den kriminelle streg i pulje 2. I pulje ét vil de vaere langt taettere på nedrykning­sspillet.

– Det er klart, at det er uhensigtsm­aessigt som turnerings­formen er skruet sammen nu, hvor nogen kan drage fordel af at tabe, siger OB’s traener, Kent Nielsen, overfor Ekstra Bladet.

Vi er profession­elle

Han uddyber:

– Det, der bekymrer mig er, at man kan betvivle vores profession­alisme. Jeg vil ikke udfordres på min profession­alisme.

Det har altid ligget dybt i mig, jeg vil vinde.

– Vi bruger også meget tid hele ugen på at fortaelle spillerne, hvor vigtigt det er at vinde i Randers. Vi er profession­elle og må taenke profession­elt.

– Derfor skal vi gøre alt for at besejre Randers, siger Kent Nielsen, der naegter at få informatio­ner om, hvordan det går Horsens på søndag.

– Hvis østjyderne taber i Lyngby, åbner det op for enten Hobro, OB eller Sønderjysk­E i top-6.

Når det er sagt, erkender OB-traeneren, at Superligak­lubberne sammen med Divisionsf­oreningen må saette sig og se naermere på turnerings­formen straks efter saeson.

– Når saesonen er slut, bidrager jeg gerne med mit syn på, hvordan vi kan optimere turnerings­strukturen. Vi skal have en form, hvor det altid skal kunne betale sig at vinde kampene.

– Den nuvaerende situation er uhensigtsm­aessig og ikke optimal, fastslår Kent Nielsen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Det er klart, at det er uhensigtsm­aessigt som turnerings­formen er skruet sammen nu, hvor nogen kan drage fordel af at tabe, siger OB’s traener, Kent Nielsen.
FOTO: JENS DRESLING Det er klart, at det er uhensigtsm­aessigt som turnerings­formen er skruet sammen nu, hvor nogen kan drage fordel af at tabe, siger OB’s traener, Kent Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark