Ekstra Bladet

Wild card til Fischer og Bøje

-

Badminton-veteranen Joachim Fischer Nielsen får muligheden for at vinde sit tredje EM i mixeddoubl­e, når EM afvikles i spanske Huelva fra 24. til 29. april.

Den 39-årige Fischer, der vandt EM sammen med Christinna Pedersen i 2014 og 2016, er blevet tildelt et wild card af Badminton Europe sammen med sin nye makker, Alexandra Bøje, der er 18 år.

Fischer er taknemmeli­g over invitation­en.

– Vi har taenkt os at bevise, at de har givet det til de rigtige.

– Vi vil rigtig gerne vinde en medalje til vores forbund, og vi tror på, at chancen for det er til stede.

– Lige nu virker Christinna Pedersen og Mathias Christians­en til at vaere det staerkeste par i Europa og et niveau over os andre, men vi føler, at vi er kompetente nok til at kunne bide skeer med nogle af de andre toppar.

– Vi har også halvanden måned til at spille os bedre, end vi er nu, siger Fischer.

Han har dannet par med Bøje siden januar, men Fischer har haft svaert ved at finde sit fysiske topniveau ovenpå ankelbrudd­et, som han pådrog sig til VM i august sidste år.

Bøjes første senior-EM

I sidste uge blev det til exit i første runde i German Open. I denne uge får de en ny chance i All England.

Det bliver Bøjes debut i turneringe­n, og det samme bliver tilfaeldet, når hun stiller op til EM.

– Jeg glaeder mig helt vildt, og jeg håber, at vi kan gøre det godt til EM.

– Det bliver vildt fedt at spille mit første senior-EM, og jeg håber, at det bliver en god oplevelse, og jeg er glad for at skulle spille sammen med Joachim.

– Han er god til at laere fra sig, og det har givet mig en helt masse motivation at spille og traene sammen med ham og de andre på landsholds­traeningen i Brøndby, siger Alexandra Bøje.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark