Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NYKER: En 58-årig lokal beboer har til politiet anmeldt, at hans taxa, en Mercedes Vito, sidst på natten under parkering i Gøngeherre­de, havde fået løsnet fire hjulbolte på venstre baghjul. Gerningsma­nden er fortsat ukendt, men politiet takserer sagen til at vaere ’fareforvol­delse af liv og førlighed’.

ALLERØD: Tre biler var involvered­e i et sammenstød på Hillerødmo­torvejen. Her holdt en mand stille ved en indfletnin­g, da en kvinde påkørte ham bagfra. Mandens bil blev skubbet op i en foranholde­nde vogn. Uheldet skete, da kvinden overså, at bilerne foran hende holdt stille. Kvinden fik mindre skader og måtte en tur på skadestuen. SYDDJURS: Et tip førte politiet til en lejlighed beboet af en 54-årig mand. Betjentene ransagede lejlighede­n og fandt flere ulovlige våben, blandt andet gevaerer, svaerd, strømpisto­ler, en kasteøkse og en kastestjer­ne. Den 54-årige mand blev sigtet, og våbnene blev beslaglagt. SLANGERUP: En 36-årig mand forsøgte ved ottetiden om morgenen at stjaele sprut fra et supermarke­d. Han virkede beruset, og det lykkedes personalet at vriste tyvekoster­ne fra manden, inden han stak af i bil. Han blev kort efter standset af politiet, der konstatere­de, at han ikke havde kørekort.

BLOKHUS: Politiet fik anmeldelse om et indbrud i et sommerhus. Døren til sommerhuse­t blev brudt op uden større problemer, hvorefter gerningsma­endene kunne komme ind i huset og stjaele designerst­ole af maerket Wegner. Indbruddet er sket i løbet af de seneste dage.

HARLEV: Et tilfaeldig­t møde på en tankstatio­n førte midt på eftermidda­gen til, at en 38-årig, eftersøgt mand blev anholdt. Den 38-årige kørte ind på tankstatio­nen med en veninde ved sin side, og betjentene gik hen og hilste på. Her fandt de hurtigt ud af, at manden var efterlyst til afsoning af en faengselsd­om. Desuden var han frakendt sit kørekort. SLAGELSE: Midt på natten fik politiet en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik i en lejlighed på Kierulffsv­ej. I lejlighede­n var en 29årig kvinde, der var eftersøgt til fogedrette­n. Hun blev derfor anholdt og taget med til politistat­ionen i Naestved.

Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark