Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at, nåh ja Benedikte, når dit barn er i konfirmati­onsalderen er du i bedstemor-alderen. Benny Silvert Skovåsen 27

Kr. Såby

at mange ting kan man sige om Peter Brixtofte, men han havde et godt hjerte og forstand på velfaerdsp­olitik. Det, Peter Brixtofte gjorde med at tilbyde gratis rejser sydpå til pensionist­er fra Farum, er praecis den vej, Danmark skal i forhold til velfaerd. Det vil kunne komme alle de pensionist­er, som lever af en almindelig folkepensi­on, til gavn og glaede. Det vil styrke sammenhold­et blandt pensionist­er, og så vil det vaere sundt både fysisk og psykisk. Regeringen kan laere en hel del af det, Brixtofte gjorde for Farums aeldre.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at selvfølgel­ig skal de stakkels lavtlønned­e djøffere have mulighed for at få bonusser for at passe deres arbejde bedre end forventet. Men hvad så, når de ikke gør det? Negative bonusser kunne vaere aktuelle i Banedanmar­k, Vejdirekto­ratet, PostNord og så videre.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at jeg blev så trist, da jeg hørte, at fredelige, humanistis­ke Australien planlaegge­r at bruge 1200 milliarder kroner på militaeret de naeste ti år. Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at der findes ingen reelle saglige argumenter for ikke at legalisere snus, som ikke kan klares med en god tandbørste. Ved brug af snus undgås passiv rygning. Det betyder, at forbruget kun påvirker selve forbrugere­n og ikke omgivelser­ne. Det burde derfor vaere en privatsag, ikke et statsanlig­gende, om der må indtages snus. Grundet et EUdirektiv er Danmark blevet tvunget til at kriminalis­ere salget af snus i poser på det danske marked. Sverige har dog formået at forhandle en saeraftale, så de har kunnet bevare snussalget. Danmark bør saette krav om en lignende aftale.

Maria Lagoni Andersen Formand for Venstres Ungdom Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark