Ekstra Bladet

De kraevede løsepenge af min mor

Den populaere tv-kendis er rystet, efter en ukendt person ringede hans mor op og fortalte, at hendes søn var blevet kidnappet

- SIGNE SKOV sih@eb.dk

Gustav Salinas er blevet chikaneret på mange måder, siden han blev kendt i programmet ’Dagens mand’. Men baegeret flød over, da ukendte gerningsma­end forleden ringede til hans mor og fortalte, at de havde kidnappet hendes søn og kraevede løsepenge.

– De er nogle forpulede røvhuller. Hvis jeg vidste, hvem det var, havde jeg skåret nosserne af dem, men det må man jo selvfølgel­ig ikke. Jeg er bare irriteret og vred, siger han til Ekstra Bladet.

Gustav Salinas er blandt landets mest eksponered­e reality-stjerner, men i de senere år har han lagt tv-livet på hylden for i stedet at fokusere på sin karriere som personlig traener.

Ubehagelig oplevelse

I et opslag på Facebook fortaeller han om den ubehagelig­e oplevelse, at hans mor var på ferie i Chile og blev ’panisk og ude af sig selv’, da hun fik opkaldet.

– Hun ringede til mig ti gange eller sådan noget klokken fire om morgenen. Jeg lå med min kaereste, men telefonen blev ved med at ringe. Så tog jeg den, og så var hun helt hysterisk. I starten taenkte jeg, om det kunne vaere en drøm, men det var jo formiddag i Chile, og min mormor var der også og havde også hørt det, uddyber han og tilføjer.

– Jeg blev simpelthen så ked af det på hendes vegne. Hun er 64 år og ved ikke, hvad en ’prank’ er. Én ting er, at man kan gøre noget ved mig, men at man ringer til min mor ... Hun ved jo ikke, om det er rigtigt eller ikke rigtigt, siger han.

Helt hjernedødt

Reality-stjernen har intet tilovers for den slags fupnumre, og han har taenkt sig at melde det til politiet.

– Det er helt hjernedødt og sygt i hovedet. Det er så fucked up, at jeg naesten ikke troede på det i starten. Hvem fanden kan finde på at gøre sådan noget? raser han.

I sit opslag på facebook skriver Gustav Salinas, at han har oplevet telefonfis, chikane og trusler, men opkaldet til hans mor er første gang, at nogen er gået efter hans familie. Det får ham dog ikke til at overveje at traekke sig ud af offentligh­eden.

– Jeg har aldrig oplevet, at nogen har provokeret min familie. Jeg har valgt at vaere den, som jeg er, og jeg er en offentlig person. Sådan noget her er aldrig sket før. Det kom som et chok, og jeg har prøvet at taenke på, hvem der kunne have noget imod mig, slutter han.

Det er helt hjernedødt og sygt i hovedet

 ?? FOTO: ANDERS RYE SKJOLDJENS­EN/RITZAU SCANPIX ?? – Hvis jeg vidste, hvem det var, havde jeg skåret nosserne af dem, men det må man jo selvfølgel­ig ikke, siger Gustav.
FOTO: ANDERS RYE SKJOLDJENS­EN/RITZAU SCANPIX – Hvis jeg vidste, hvem det var, havde jeg skåret nosserne af dem, men det må man jo selvfølgel­ig ikke, siger Gustav.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark