Ekstra Bladet

EKSTRA BLADETS MANDFOLK

- FOTO: LINDA JOHANSEN

Så har The Sun i England og tyske Bild besluttet, at de ikke mere vil (tør?) have billeder af halvnøgne kvinder i aviserne. Det skulle vaere af respekt for kvinderne, siger de. Javel. Det er da ellers ikke ligefrem det, det har kendetegne­t de publikatio­ner, men OK.

Men har de nu også taget kvinderne i ed?

Unge kvinder står jo naermest i kø for at blive fotografer­et i det bare ingenting – eller mindre for den sags skyld – og vil åbenbart gå endda meget langt for at komme på Side 9 i Ekstra Bladet.

Kvinder har altid i erotisk henseende spillet på to heste; ’din mund siger nej, nej, men dine øjne siger ja’. For et par år tilbage var det store samtale-emne de unge piger, der klaedte sig meget udfordrend­e og gik til bal, mens de blev meget fortørnede, hvis de fik et lille klask bagi.

Man skal nok vaere kvinde for at se logikken i dette. Nu får de for dyre penge plastikbry­ster og munde a la sugemaller. Og hvorfor? Det er da for at aegge maendene, mens de samtidig føler sig omklamrede som kønsobjekt­er.

AEldre kvinder, der burde vaere klogere, kan tage sig hysteriet let – medmindre, de da ter sig lige tåbeligt og ugennemtae­nkt som deres yngre medsøstre.

Kvinder vil åbenbart beundres, hyldes og begaeres – uanset prisen.

Men stå ved det?

Nej, det vil de ikke.

Nu ved jeg godt, at jeg nok skal få på puklen for ovenståend­e, men jeg vover pelsen og hylder mandfolken­e på Ekstra Bladet, som ufortrøden­t bliver ved med deres Side 9-pige til glaede for de fleste.

Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

 ??  ?? Odd Høyholm er glad for, at Poul Madsen i Ekstra Bladet onsdag lovede at frede pigerne på Side 9.
Odd Høyholm er glad for, at Poul Madsen i Ekstra Bladet onsdag lovede at frede pigerne på Side 9.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark