Ekstra Bladet

Kim er frisk og glad

FAMILIEN AFSLØRER: Det går fremad dag for dag for trubaduren, der sidder i hjemmet og skriver tekster på livet løs

- LARS SEJR FOTO: MOGENS FLINDT ls@eb.dk

Den danske nationalsk­jald Kim Larsen har det godt, og laegerne er optimistis­ke.

Det blev slået fast med syvtommers­øm, da en smilende hustru Liselotte Kløvborg med parrets to sønner, Hjalmar og Lui, torsdag aften troppede op på den røde løber til gallapremi­eren på musicalen ’Midt om natten’ i Tivolis koncertsal.

– Behandling­en er stadig i gang, men det går rigtig fint. Jeg var ved at sige, at han aldrig har haft det bedre, men det har han selvfølgel­ig, lød det fra Liselotte Kløvborg, der blev suppleret af sønnen Hjalmar, som ligesom sin far også er musiker.

– Selvfølgel­ig er det altid et chok, og man er virkelig ked af det, når det sker.

– Men heldigvis er alt meget, meget positivt, og alt går i den rigtige retning. Han er frisk og glad, så alle er egentlig ved godt mod. Han har det godt, understreg­ede han.

Skriver på livet løs

Kim Larsens fans fik et chok, da det 3. januar kom frem, at den elskede 72-årige kunstner har prostatakr­aeft. Han var ikke selv dukket op i Tivoli, men familien lod vide, at den produktive hitmager ikke ligger på den lade side.

– Han er frisk og sidder og skriver tekster på livet løs. Han er selvfølgel­ig derhjemme, og det har han vaeret hele tiden bortset fra, da han blev indlagt, forklarede Liselotte Kløvborg og tilføjede.

– Laegerne er glade, og vi har nogle rigtig søde laeger. Han er ikke besvaerlig. Han er sej og tager det i stiv arm.

Liselotte Kløvborg ønskede ikke at fortaelle, hvordan Kim Larsen fandt ud af, at han havde fået kraeft, men forklarer, at man fik foretaget nogle prøver ’og sådan noget’.

Klar til sommerturn­é

Larsen har en stor sommerturn­é planlagt, som begynder til juni. Og selv om sangeren blev ramt af kraeft for blot nogle måneder siden, så er der ingen fare for, at han ikke når at blive klar til at tage på turné, understreg­ede fruen.

– Han bliver klar. Det er jeg fuldstaend­igt sikker på. Han spiller allerede på livet løs derhjemme, sagde Liselotte Kløvborg.

Samme besked Hjalmar Larsen.

– Ja, han har naesten skrevet en hel plade, så alt er, som det plejer at vaere. Han glaeder sig bare til at komme ud og spille igen. lød fra

 ?? PER LANGE/RITZAU SCANPIX FOTO: ?? Det går i den rigtige retning for Kim Larsen.
PER LANGE/RITZAU SCANPIX FOTO: Det går i den rigtige retning for Kim Larsen.
 ??  ?? Liselotte Kløvborg med parrets to sønner, Hjalmar og Lui.
– Kim bliver klar til at tage på turne i juni, siger Liselotte Kløvborg.
Liselotte Kløvborg med parrets to sønner, Hjalmar og Lui. – Kim bliver klar til at tage på turne i juni, siger Liselotte Kløvborg.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark