Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan i dag maerke, hvad der er godt og sundt for dig, hvad der føles helende. Men du kan også maerke hvad det skal vaere slut med at gøre, hvor du virkelig må saette en fod ned i sandet, for at kunne leve et aktivt liv, hvor du er sund og rask, og ikke taerer for meget på dig selv.

LØVEN 23/7-23/8

Du gør op med din fortid i dag. Du har måske ikke altid tid til, at taenke over din fortid, da du generelt er et positivt menneske der ser fremad. Men i dag, giver du dig selv lov til, at finde tid og rum, til at maerke efter, om der måske var noget du glemte, at gøre noget ved.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du ved lige pludselig, hvor skabet skal stå, helt bogstaveli­gt. Hvis der er ting i din hjemlige indretning, der laenge har irriteret dig, indser du i dag, at du jo faktisk selv bestemmer, og kan lave det om. Dog kan det godt vaere at familien, eller kaeresten, lige skal vaere enige.

TYREN 21/4-21/5

Du finder i dag ud af, hvordan du vil få mere tid til dig selv, og dine hobbyer isaer. Gerne hobbyer du dyrker sammen med en gruppe af andre mennesker, hvor I braendende interesser­er Jer for noget faelles. Så må du rydde kalenderen lidt, og tage ansvar for din fritid også.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Kaerlighed­en er fortsat i centrum i dit liv. Det vil ikke vaere en dag, hvor tingene bare glider let, inden for dette område. Det vil vaere en dag med tid til aerlig refleksion, hvor du kan se tingene i øjnene, og glaede dig over dét der går godt, men også turde, at aendre det, der er svaert.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis du skal ud trafikken i dag, så tjek gerne vejrudsigt­en og vejdirekto­ratet. Det er en dag, hvor det er en god idé, at vaere ekstra vågen, da der ellers godt kan opstå situatione­r, hvor man er desoriente­ret. Så sørg for, at vaere godt orienteret denne fredag, alle vil hjem.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag kan det vaere du slapper godt og grundigt af, og nyder, at tiden er din. Du maerker en stilhed, du sikkert ikke har maerket i lang tid, navnligt i dit sind. Det kan vaere du ligefrem besluttter dig for, at den slags skal vaere der tid til fremadrett­et, selvom du har travlt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har fortsat ikke den store appetit på dagligdage­ns trummerum og pligter i dag, så du begynder at jonglere med tanker om, hvordan du kan få mere appetit på tingene. Simpelthen ved, at se aerligt på tingene, og forsøge, at få ryddet ud i dét, der spolerer appetitten.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Denne dag vil det vaere godt, at taenke dig en ekstra gang om, inden du bruger penge. Det kan godt vaere, at der er mange ting du gerne vil, men du bør taenke over, hvad der virkelig gavner dig, at bruge penge på, og hvad det er, der tit aergrer dig, at bruge penge på.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag kan du taenke lidt på, om du nu har fundet ro med de ting du går og laver, eller om der er noget du virkelig savner i dit liv. Er det tilfaeldet, er det ikke i dag, at du skal vaere ydmyg, og tro, at du nok ikke får det, du gerne vil have. Du skal skaere tvaers igennem vrøvlet. Vaer aerlig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din fantasi fejler fortsat ikke noget, hvad den heller ikke gjorde i går. Du bliver ved med at få gode idéer, det er altid spaendende. Mindre spaendende er det, at skulle skille sig af med et par af dem igen. Men det er som de siger; “Kill your darlings”. Gør budskabet tydeligere.

FISKENE 20/2-20/3

Denne dag, kan der vaere mennesker du er taet på, som du må undvaere for en tid. I hvert fald kunne det se ud som om, I måske får travlt med hver Jeres, dog kun for en kortere periode. Men fortvivl ej, staerke venskaber kan godt baere lidt afstand i ny og nae, også parforhold.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark