Ekstra Bladet

STEMPLET SOM EN FIASKO

MICHAEL GRAVGAARD SVARER IGEN: Jeg løber på ingen måde fra mit ansvar, men ikke alt har vaeret den rene elendighed i mine 24 måneder i Randers, siger Michael Gravgaard

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Fire forskellig­e chef-traenere, afskeden med en sportschef i utide og en sportslig deroute, hvor Superliga-livet lige nu er alvorligt i farezonen.

Det har vaeret 24 saerdeles turbulente måneder med Michael Gravgaard i direktør/ sports-direktør-stolen i Randers FC.

Den tidligere landsholds­spiller har nu forladt den synkende skude i Kronjyllan­d af egen fri vilje, fordi bestyrelse­n i januar valgte at skille sig af med den davaerende traener, Ricardo Moniz.

Irriteret over eftermaele

– Hvis man kun ser toppen af isbjerget, så fremstår jeg som en fiasko. Men ikke alt har vaeret den rene elendighed i min Randers-tid. Det er kun otte måneder siden, vi spillede om en plads i Europa mod FC Midtjyllan­d, forklarer Michael Gravgaard og uddyber:

– Jeg er selvfølgel­ig irriteret over mit eftermaele efter det første job i fodboldens verden, hvor jeg forlader Randers med en bundplacer­ing, siger Michael Gravgaard, der dog ikke fortryder tiden i klubben. Gravgaard erkender, at han ville have gjort visse ting anderledes i dag, hvis han skulle gøre det om:

Hvis man kun ser toppen af isbjerget, så fremstår jeg som en fiasko

– Min største fejl er nok, at jeg for sent opdagede, hvor stor ildebrande­n i grunden var i Randers. Det gaelder ikke mindst mentalitet­en og kulturen i klubben.

Fokus på for meget

– Randers skal ikke kun vaere en klub, der arbejder hårdt. Det siger alle: Vi skal vaere kloge og arbejde mere end de andre. Mit fokus har nok vaeret for mange steder. Jeg ville måske for meget på for kort tid, erkender Michael Gravgaard.

Michael Gravgaard har sammen med andre investorer købt tøjfirmaet Schormand, der ellers gik konkurs i februar.

– Jeg er kun investor. Jeg skal ikke arbejde i firmaet. Jeg skal ud at finde mig et arbejde.

Om det er i fodboldver­dene

nen eller udenfor, må tiden vise, siger han.

Her forholder den nu tidliegere Randers-direktør sig til nogle af de sager, han har vaeret involveret i magennem 24 åneder i Randers FC.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Også plads til smilDer har trods alt vaeret ting at smile over i Randers FC, hvis man spørger Michael Gravgaard.
FOTO: ERNST VAN NORDE Også plads til smilDer har trods alt vaeret ting at smile over i Randers FC, hvis man spørger Michael Gravgaard.
 ?? FOT ?? De sportslige praestatio­ner har vaeret ringe, her ses Erik Marxe Kasper Enghardt efter 0-3 nederlaget til FC Nordsjaell­and.
FOT De sportslige praestatio­ner har vaeret ringe, her ses Erik Marxe Kasper Enghardt efter 0-3 nederlaget til FC Nordsjaell­and.
 ??  ??
 ?? TO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX. ?? en, Mads Agesen og
TO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX. en, Mads Agesen og

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark