Ekstra Bladet

EN SAND STATSMAND

-

Reimer Bo: Deres Excellence. Det er en stor aere at blive indkaldt til dette interview. Jeg er også meget tilfreds med betalingen, der viser Deres gavmildhed overfor både det russiske folk og den vestlige verden. Føler De egentlig ikke selv, at Vesten misforstår Deres gode hensigter ?

Putin: Bestemt. Jeg og Rusland har kun en intention. Det er at sikre stabilitet og fremdrift i hele verden under russisk overherred­ømme.

Reimer Bo: Deres Excellence. Den der forgiftnin­gssag i Storbritan­nien, er det ikke blot en udokumente­ret storm i et glas vand?

Putin: Hvilken forgiftnin­gssag?

Reimer Bo: (begejstret) ha-ha – ja, praecis! Hvor er beviserne, kan man spørge. Det er vel bare englaender­nes haevn, fordi de ikke fik VM i fodbold, Deres Excellence? Putin: Ja, det er tydeligt, at englaender­ne er sure over, at VM på fuldstaend­ig demokratis­k og fair vis blev købt af Rusland.

Reimer Bo: Deres Excellence, det er en fornøjelse at interviewe en statsmand, der på så aerlig vis svarer på så komplicere­de spørgsmål. I et historisk perspektiv ser De så Dem selv som den sande arvtager for Ruslands største ledere: Zaren og Stalin?

Putin: Min beskedenhe­d forbyder mig at kommentere dette. Men jeg er verdens største nulevende leder.

Reimer Bo:

Tak, Deres Excellence. Jeg behøver jo ikke sige held og lykke med valget. Det ved vi jo, hvordan går.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark