Ekstra Bladet

Respektløs­e Krifa

-

16. marts viste formanden for Krifa, Søren Fibiger, her i Ekstra Bladet, at han er lige så dårlig til et forstå et simpelt laeserbrev, som han er til at varetage sine kunders interesser.

Således tror Fibiger fejlagtigt, at hans medlemmer bliver mobbet eller kaldt skaeldsord, når de bliver kaldt for strejkebry­dere eller snyltere.

Han har åbenbart glemt, at medlemmern­e af Krifa netop bryder strejker, og dernaest netop snylter på deres kollegaer, når de efter en endt konflikt tager imod de gevinster, som LO-fagforenin­gerne har forhandlet sig frem til – uden Krifas hjaelp.

Fibiger opfordrer i sit laeserbrev til, at vi ’opfører os som voksne’. Her kunne han passende starte med sin egen butik. Når Krifas medlemmer igen og igen under konflikter drager nytte af andres arbejde uden at yde noget til gengaeld, opfører de sig jo netop som uansvarlig­e børn.

Voksne mennesker bidrager derimod til de faellesska­ber, de indgår i – modsat Krifa. Afslutning­svis kraever Søren Fibigier respekt for sine forretning­smetoder, hvilket selvfølgel­ig ikke kan imødekomme­s. Respekt er noget, man gør sig fortjent til – og noget, der normalt opnås i gensidighe­d.

Krifa har behandlet danske lønmodtage­re respektløs­t i deres 116 års levetid og fortjener derfor intet andet end disrespekt.

Jarl Feyling

Veksøvej 19

Brønshøj

 ?? FOTO: CHRISTIAN GRÜNER ?? Søren Fibiger, formand for Krifa.
FOTO: CHRISTIAN GRÜNER Søren Fibiger, formand for Krifa.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark