Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at regeringen­s mediekultu­rslagtning af DR er en politisk tilpasning­sstrategi for at taekkes Dansk Folkeparti og deres juleplatte-segment på den anden side af skaermen. ’Vil man have de brede massers sympati, må man fortaelle dem de dummeste og mest naive ting.’ Citat: Adolf Hitler. Laengere er den ikke. Bogbraendi­nger bliver naeste kulturkamp.

H. Fischer Duehusvej Bjaeversko­v

at nasserøven­e i de gule fagforenin­ger skal lade vaere med at tage strejkeram­t arbejde! De vil gerne have de goder, som andre forhandler hjem, men de vil ikke bidrage med noget som helst. Det skal stoppes!

Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg

at det er helt ude i hampen, at mine EU-kolleger kan sidde nede i EU-Parlamente­t og stemme for flere penge til EU, samtidig med at velfaerden bløder i medlemslan­dene. De har da fuldstaend­ig mistet jordforbin­delsen!

Rina Ronja Kari Folkebevae­gelsen mod EU

at intet andet parti har ført krig mod fagforenin­gerne som Dansk Folkeparti. Pia Kjaersgaar­d forringede fradraget for fagforenin­gs-kontingent­et og efterlønne­n. Kristian Thulesen Dahl var manden bag dagpenge-forringels­erne. Nu forsøger de at fremstille sig som laerernes bedste venner. Det er da hykleri med skrue og dobbelt salto!

Per Mortensen Eskebjergg­ård 50 Måløv

at jeg lige vil minde om, at Rusland aldrig er gået i krig mod Vesten. Rusland har forsvaret sig mange gange, og nu hvor EU og USA opruster, er det klart, at Putin også kigger på, hvor mange våben han har at forsvare sig med denne gang. Pinligt med Vestens støvletram­p!

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at når foråret er forsinket, så skyldes det nok, at det er blevet sendt som brev hos PostNord. Ironi kan forekomme.

Børge Højlund Jensen

H. C. Andersens Vej 56 Viborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark