Ekstra Bladet

Folk må taenke, hvad de vil

-

Peter Rasmussen er langt mere end bare en pengemand i Den Sidste Reformatio­n. Den tidligere Superliga-spiller deltager på fuld højde i undervisni­ngen og tror fuldt og fast på det, han oplever i den kristne bevaegelse.

– Jeg har set mirakler, helbredels­er og daemonuddr­ivelser. Når man laeser om det og tror på det, vil man gerne se aktion, og det gør jeg i Den Sidste Reformatio­n. Jeg har selv i privat øjemed kureret en person ved håndspålae­ggelse, fortaeller Peter Rasmussen og fortsaette­r.

– Alle, der tror, kan helbrede. Der er Helligånde­n, der helbreder gennem den troende. Jeg blev opsøgt af en person med ondt i ryggen, fordi benene ikke var lige lange.

– Jeg lagde haenderne på benet og bad til Gud. Smerterne forsvandt, og benene voksede sig lige lange, siger Peter Rasmussen.

’Han må vaere skør’

Han er udmaerket klar over, at mange mennesker nok vil få panderynke­r og taenke deres, når de laeser eller hører om hans historie.

– Jeg forstår de mennesker, der taenker, at det lyder langt ude, og at ’han må vaere skør’. Det er okay. Jeg ville selv taenke sådan, inden jeg fik min oplevelse med Gud.

– Det er aldrig rart at blive stemplet som skør, men jeg siger bare, hvad jeg selv har oplevet på egen krop og fortaeller om det, jeg mener er sandheden. Så må folk taenke, lige hvad de vil.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark