Ekstra Bladet

Blev velsignet med en sund økonomi

-

I 2014 købte Peter Rasmussen nogle bygninger på Rundvejen i Aalborg og omdannede lokalerne til et mini-hotel og kursuscent­er.

Siden da er kursister fra hele verden strømmet til Jesus-hotellet i Nordjyllan­d for at modtage undervisni­ng i Det Nye Testamente­s ord og for at blive en del af faellesska­bet i Den Sidste Reformatio­n.

En god investerin­g

Da Ekstra Bladet mødte Peter Rasmussen en snedaekket dag i marts, stod den tidligere guldhelt fra AaB i flyttekass­er til knaeene.

Pladsmange­l har nemlig gjort, at Jesus-hotellet lukker ned i sin nuvaerende form, og i stedet har Peter Rasmussen købt Thylands Idraetseft­erskole, der måler 7300 kvadratmet­er.

Herfra fortsaette­r arbejdet med at udbrede bevaegelse­ns ord, ligesom private kan leje sig ind til kurser og konference­r på TLR-centeret (The Last Reformatio­n-centeret).

– Det er lidt vemodigt, at Jesus-hotellet lukker, men vi kommer til at udføre samme arbejde på Thy.

Der vil bare vaere plads til fem-seks gange så mange overnatten­de kursister, så det er både en forretning­smaessig investerin­g og en måde at tjene Gud.

– Gud velsignede mig med en sund økonomi, og nu ser jeg det som mit mål at få min økonomi til at arbejde for ham, fortaeller han.

– I en sekt giver man alt, hvad man ejer og har, så igen er her en stor forskel, da jeg kommer til at drive TLR-centeret som et almindelig­t ejendomsse­lskab, hvor jeg støtter med lidt ekstra kroner, forklarer han.

– Jeg har ikke behov for at leve et liv i luksus, så det er min beslutning, siger Peter Rasmussen, der privat driver et ejendomsse­lskab med god vind i sejlene.

Jeg har ikke behov for at leve et liv i luksus

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Den tidligere AaB-helt er ved at pakke sit Jesus-hotel sammen, fordi øget efterspørg­sel har skabt pladsmange­l i lokalerne centralt i Aalborg.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Den tidligere AaB-helt er ved at pakke sit Jesus-hotel sammen, fordi øget efterspørg­sel har skabt pladsmange­l i lokalerne centralt i Aalborg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark