Ekstra Bladet

NU SKAL DETVAERE

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

De har prøvet det før. Guderne skal vide, at de har stået der før.

Du kan ikke komme med noget som helst i badmintonv­erdenen, som Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen ikke har krydset klinger (eller ketsjere) med før.

Heller ikke All England-finalen.

Hverken i dame- eller mixeddoubl­e. Rytter Juhl har stået der to gange i mixeddoubl­e med Thomas Laybourn – og en enkelt gang med Christinna i damedouble.

Christinna har prøvet det med Joachim Fischer en enkelt gang.

Sammen har de vaeret i OL- og VM-finalen og vundet seks af de store Super Seriesejre.

Men All England har de aldrig vundet.

Nu står der igen. Efter en nogenlunde sikker sejr i går i semifinale­n over et useedet, japansk par, der sensatione­lt havde sendt de topseedede landsmaend ud i kvartfinal­en.

Japansk par i finalen

Kamilla og Christinna vandt 21-15, 22-20 og møder nu endnu et japansk par i finalen. Enten femteseede­de Shiho Tanaka/Koharu Yonemoto eller fjerdeseed­ede Yuki Fukushima/Sayaka

Det er ikke helt gået op for mig, at vi har spillet os i All England-finalen igen

Hirota. Det er afgjort efter redaktione­ns deadline.

Uanset om det er det ene eller andet par, venter der en barsk omgang. Begge par

slog danskerne i seneste møde, der for begge pars vedkommend­e skete sidste år. Fukushima og Hirota har sågar vundet de seneste to opgør. Det bekymrende danskerne sig dog ikke over efter sejren.

– Jeg kan ikke tørre smilet af. Det er ikke helt gået op for mig, at vi har spillet os i All England-finalen igen, sagde Christinna Pedersen til TV2 Sport i hallen i Birmingham.

– Vi er selvfølgel­ig glade for at komme i finalen, men vi har jo ikke vundet endnu, som min svigerfar ville sige, sagde Christinna Pedersen efter sejren.

Sidste år tabte de finalen til et sydkoreans­k par. Nu står der Japan på menuen i dag.

– Vi kommer ikke til at glo i morgen (i dag, red.), vi kommer til at kaempe for sejren, sagde Kamilla Rytter Juhl.

 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Sejrsglaed­e
– Vi er selvfølgel­ig glade for at komme i finalen, men vi har jo ikke vundet endnu, som min svigerfar ville sige, sagde Christinna Pedersen. mål scorede Mohamed Salah for Liverpool i 5-0-sejren over Watford i Premier League. Roberto...
FOTO: ALL OVER PRESS Sejrsglaed­e – Vi er selvfølgel­ig glade for at komme i finalen, men vi har jo ikke vundet endnu, som min svigerfar ville sige, sagde Christinna Pedersen. mål scorede Mohamed Salah for Liverpool i 5-0-sejren over Watford i Premier League. Roberto...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark