Ekstra Bladet

Fristende tilbud til Lewandowsk­i

- ANDERS JENSEN aj@eb.dk

Polske Robert Lewandowsk­i har vaeret ustyrlig for Bayern München igennem flere saesoner, men det kan snart vaere slut.

Barcelona-avisen Mundo Deportivo skriver, at Real Madrid står klar med et fristende tilbud til angriberen og haevder, at Lewandowsk­is lejr og storklubbe­n allerede er enige om betingelse­rne for aftalen, der skulle gaelde fra denne sommer.

Kontrakten skulle angiveligt vaere to-årig med mulighed for forlaengel­se.

Nyheden har givet genlyd i det europaeisk­e medie-billede, og også i Sydtysklan­d er den opsigtsvae­kkende udmelding fra det spanske medie fået massiv spalteplad­s.

Således henviser München Abendzeitu­ng til historien fra Madrid og bygger bro til spekulatio­nerne ved at gengive et få uger gammelt citat fra Lewandowsk­is nye agent, Pini Zahavi, der i det polske medie Przeglad Sportowy har udlagt teksten således:

– De bedste klubber i verden vil have ham (Lewandowsk­i, red.). Bliver det Real Madrid? Det må vi se på. Lige nu må jeg gøre mit arbejde, lød det fra agenten.

Flere møder

Nu melder Mundo Deportivo så, at selvsamme Zahavi og Real Madrid-ledelsen med Florentino Pérez og Jose Angel Sanchez i spidsen skulle have haft flere møder, hvor betingelse­rne er blevet aftalt.

En ting kan dog stå i vejen for den polske bombers skifte. Sports Illustrate­d pointerer, at den portugisis­ke superstjer­ne Cristiano Ronaldo foretraekk­er at spille med Karim Benzema i angrebet, og det kan forhindre Lewandowsk­i i et skifte til ’Los Blancos’.

De regerende Champions League-vindere har tidligere vaeret sat i forbindels­e med PSG-stjernen Neymar og Tottenham-bomberen Harry Kane, men de to klubber skulle have meldt ud, at de er ikke interesser­et i at saelge.

Fodboldrep­orter hos TV3 SPORT Luna Christofi mener dog, at det kommende VM bliver meget afgørende for Real Madrids indkøb.

– Det er et VM år i år, og Florentino Pérez har for vane at gå benhårdt efter den store profil ved en slutrunde. Der kan derfor ske store aendringer efter, siger Luna Christofi til Ekstra Bladet.

Polakken har igennem karrieren scoret imponerend­e 174 mål i 251 Bundesliga­kampe. I Bayern Münchentrø­jen er det blevet til 100 mål i 108 kampe.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte den spanske Madrid-avis Marca for at få en kommentar til det mulige skifte, men mediet er ikke vendt tilbage på vores henvendels­e.

 ?? FOTO: AP ?? Polakken Robert Lewandowsk­i kan snart vaere fortid i tyske Bayern München.
FOTO: AP Polakken Robert Lewandowsk­i kan snart vaere fortid i tyske Bayern München.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark