Ekstra Bladet

KVINDERNE RUNDT OM MADSEN

MASKULINT UNIVERS, MEN ... Kvinder har vaeret et af omdrejning­spunkterne i hele Peter Madsens liv på godt og ondt. Laes mere om kvinderne omkring den nu drabstilta­lte her

- LINETTE KRØGER JESPERSEN linette@eb.dk

Selv om Peter Madsen har levet i et maskulint univers med raketter, ubåde og vilde eksperimen­ter, så har kvinder spillet en stor rolle i hans liv.

Det startede med en mor, som han mistede den faste kontakt til, da han var seks, og gik over i et teenageliv, hvor unge ’Fessor’ taenkte raketter, når de andre drenge taenkte piger.

Siden har 47-årige Peter Madsen i den grad taget revanche på veninde-fronten og med kvindelige seksuelle relationer.

– Jeg kan ikke naegte at vaere promiskuøs, og at jeg har lyst til mange seksuelle kontakter, sagde han i Københavns Byret, hvor han fortalte, at han ikke havde nogen videre interesse i sadomasoch­istiske lege.

– Men koncentrat­ionen af promiskuøs­e damer er højere i de miljøer. De traeffes nemmere i miljøer, hvor sadomasoch­isme også er et tema, sagde han.

Svaert seksuel afvigende

I mentalunde­rsøgelsen af Peter Madsen fremgår det, at han fremstår svaert seksuelt afvigende, og at det er svaert at få et sandfaerdi­gt indblik i hans seksualliv.

Han afviser, at der har vaeret seksuel aktivitet mellem ham og Kim Wall.

– De piger, der interesser­er mig, er de piger, der gerne vil, sagde han.

Peter Madsens første ubåd er opkaldt efter den erotiske kaerlighed­sgudinde, Freya, og under byggeriet af den var han ’ikke alene populaer blandt pigerne, han vaelter sig i dem’, fremgår det af ’Raket-Madsen’-bogen. Jens Falkenberg, der har vaeret med til at bygge UC3 Nautilus og har gået op og ned ad Peter Madsen, oplevede også vennens store interesse for kvinder.

Fjernede fokus

– Der er ingen tvivl om, at han syntes, at kvinder var spaendende, siger han og fortaeller, at det godt kunne vaere lidt frustreren­de.

– Når Peter var i ubådshalle­n, og der kom en kvinde, så blev han meget omgaengeli­g og hoppede rundt. Og så var vi andre sådan, at ’der kom et skørt – så er Madsen vaek’. Så var hans fokus et andet sted. Hvis vi var i gang med et projekt, kunne det godt vaere irriterend­e, at han ryddede kalenderen, fordi der kom en pige.

Jens Falkenberg oplevede, at kvinder, der ’så lidt maerkelige ud’ – eksempelvi­s var outrerede i påklaednin­gen – var ekstra spaendende for ham.

– Han havde sin fanskare. Han var jo kaptajnen, så han var klart den mest interessan­te for kvinderne, fortaeller han.

Vennen Kasper Feld fra Raketmadse­ns Rumlaborat­orium har også fortalt, at det ikke var nogen hemmelighe­d, at Madsen var kinky og polyamourø­s.

250 kvinder om bord

8. august, to dage før Madsen sejlede ud med Kim Wall, inviterede han uafhaengig­t af hinanden tre kvinder med på tur med Nautilus.

– Det er der ikke noget usaedvanli­gt i. Jeg tror, at jeg har 250 ture med kvinder. Forskellen er, at de er nysgerrige på nogle andre ting end maend, der er interesser­ede i det tekniske, sagde han i retten.

– De ting, vi laver, har højere affektion til maend end kvinder. Hvis man ikke vil have en ren mandeklub, er man nødt til at arbejde for det. Det er aldrig svaert at finde maend, der vil sejle med. Hvis jeg gerne vil sejle med en kvinde, skal jeg spørge, sagde han.

Hvis vi var i gang med et projekt, kunne det godt vaere irriterend­e, at han ryddede kalenderen, fordi der kom en pige

 ?? FOTO: NIELS HOUGAARD RITZAU SCANPIX ?? Kaptajnen
Den nu drabstilta­lte Peter Madsen var kaptajnen – og det tiltrak kvinderne.
FOTO: NIELS HOUGAARD RITZAU SCANPIX Kaptajnen Den nu drabstilta­lte Peter Madsen var kaptajnen – og det tiltrak kvinderne.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark