Ekstra Bladet

Jimmy Maymann ny TV2-formand

- FOTO: AP

Kulturmini­ster Mette Bock (LA) har udpeget en ny bestyrelse for TV2. Denne gang inkluderer det en rokade på formandspo­sten, hvor Jimmy Maymann traeder ind i stedet for Lars Liebst.

Jimmy Maymann har tidligere vaeret administre­rende direktør på det amerikansk­e netmedie The Huffington Post samt medlem af ledelsen hos internetgi­ganten AOL.

Kulturmini­ster Mette Bock har hyret Maymann med et klart mandat:

– Det er regeringen­s ønske, at TV2 skal saelges, og derfor ligger der en vigtig opgave i at forberede og klargøre TV2 til et kommende salg, siger Mette Bock i en pressemedd­elelse.

– Der er brug for nye staerke kraefter, der med friske øjne kan se på TV2. Derfor udpeger jeg nu Jimmy Maymann til at stå i spidsen for en ny bestyrelse. Overskud på 350 mio. kr. Derudover er der blevet genvalg til naestforma­nd Merete Lundbye Møller og Bjørn Erichsen, samt de tre medarbejde­rvalgte medlemmer.

Ud over Jimmy Maymann er der også blevet plads til den tidligere direktør i Brøndby IF og nethandels­selskabet Boozt Hermann Haraldsson samt Henrik Ravn og Sisse Fjelsted Rasmussen.

Dermed siger den nuvaerende formand Lars Liebst farvel. Han siger farvel med et regnskab for 2017, der viser et overskud på 305 millioner kroner. Samtidig er omsaetning­en vokset med fire procent. Ritzau

Frankrigs tidligere praesident blev i går tilbagehol­dt af politiet, der undersøger libyske bidrag til hans valgkamp i 2007. Det oplyser en kilde ved domstolene. Sarkozy skal i 2007 have fået millioner af euro fra Libyens tidligere leder Muammar Gaddafi. Politiet efterforsk­er påstande om, at i alt 50 millioner euro blev kanalisere­t til Sarkozy og hans valgkamp.

 ?? FOTO: JENS NØRGAARD LARSEN/RITZAU SCANPIX ?? Jimmy Maymann har tidligere vaeret administre­rende direktør på det amerikansk­e netmedie The Huffington Post.
FOTO: JENS NØRGAARD LARSEN/RITZAU SCANPIX Jimmy Maymann har tidligere vaeret administre­rende direktør på det amerikansk­e netmedie The Huffington Post.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark