Ekstra Bladet

GRUSOM DØDSPOR

TILHØRERE SKAERMET FRA DEN VAERSTE FILM: Peter Madsen naegtede at se på dødsvideo

-

Rettens tilhørere var i går vidne til de uhyggelige og rallende lyde af en kvindes sidste vejrtraekn­inger.

Lyden stammede fra en film, som alene blev afspillet for rettens dommere, og som indgår i bevismater­ialet mod Peter Madsen.

På grund af filmens makabre indhold, blev videoen afskaermet for rettens tilhørere og journalist­er, så kun lyden kunne høres i den store naevninge-sal i Københavns Byret.

Et rigtigt drab

Videoen, som ifølge politiet viser en rigtig halsoversk­aering af en kvinde, er fundet i Peter Madsens søgehistor­ik på nettet.

Ifølge teknikere søgte han sig frem til filmen 16 timer før, han 10. august sejlede ud med Kim Wall.

– Det forekommer, at jeg en gang imellem har søgt det materiale og set det af nogle grunde, der er emotionell­e. Det her er jo ikke det, det skete med Kim Wall. Hun døde af udstødning­sgasser, lød det fra Peter Madsen.

Selv naegtede han at se med, da filmen blev afspillet.

Derudover blev to grusomme og animerede døds-pornofilm vist i salen – denne gang så tilhørere og journalist­er kunne se med.

Bizart og uhyggeligt

Mens den ene omhandlede en fiktiv casting af en kvinde, som fik halsen skåret over, viste den anden spidningen af en håndfuld nøgne kvinder, som blev henrettet af maend klaedt i bizart Djengis Khan-tøj.

Anklageren advarede retten om det uhyggelige indhold, der er fundet på Peter Madsens computer og harddiske. Forinden forsøgte Peter Madsen ellers at få retten til at afvise at vise filmen for hele salen.

– Hvis du fører en narkosag, er det ikke sådan, at dommeren skal prøve narko. De her film er nogle, jeg har set meget sjaeldent. Måske har jeg set en enkelt film, og så er der gået lang tid, før jeg måske har set en mere, lød det fra Peter Madsen.

– Kan du se, at det er påfaldende med den tiltale, der er mod dig, spurgte anklageren Peter Madsen.

– Det er relevant på samme måde som, at Olsen Banden er relevant i en bandesag, lød det fra den 47-årige drabstilta­lte.

 ?? FOTO: DEADLINEPR­ESS.DK ?? Skraekscen­er
Anklageren advarede retten om det uhyggelige indhold, der er fundet på Peter Madsens computer og harddiske.
FOTO: DEADLINEPR­ESS.DK Skraekscen­er Anklageren advarede retten om det uhyggelige indhold, der er fundet på Peter Madsens computer og harddiske.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark