Ekstra Bladet

NO VIST I RETTEN Mine elskerinde­r var ekstreme

-

Der var mange seksuelle kontakter i Peter Madsens liv, men han var saerligt glad for en ung kvinde. Hende inviterede han ned i ubåden, hvor han gjorde det hyggeligt med stearinlys. Men det var først i 2016, at de startede en erotisk relation.

– Jeg bliver meget, meget glad for S. (elskerinde­n, red.). Jeg opdager så, at hun har nogle behov, som jeg ikke kan opfylde, selvom jeg gerne vil. Hun har en meget staerk sadomasoch­istisk side, som jeg ikke kan følge med i. Jeg er ikke i stand til at give hende det, hun gerne vil. Det er ikke mig, sagde han og tilføjede, at de derfor ikke kunne få en rigtig kaerestere­lation.

Under Copenhell sidste år fik han et erotisk forhold til en anden ung kvinde D., som han beskrev som ’en af de vilde piger’, som han havde et forhold til helt frem til sin anholdelse.

Fantasi om trekant

Han havde en drøm om, at han og de to unge kvinder skulle have en trekant med ubeskyttet sex, hvorfor de alle gik til laegen for at blive undersøgt for sygdomme. Det blev dog aldrig til noget.

– De var cool, de her to. Hvis jeg syntes, at S. var lidt ekstrem, så var D. meget vaerre, forklarede han.

Det var også D., der, ifølge Peter Madsen, bad ham sende nogle skraemmend­e beskeder til hende, hvor han blandt andet skrev: ’Jeg binder dig fast og gennembore­r dig med et stegespyd’, ligesom de også snakkede om en voldtaegts­leg, hvor S. skulle kidnappes.

Sex i ubåden

Han afviste dog, at der var planer om, at nogen skulle bindes op i ubåden, som der ifølge forsvarere­n kommer forklaring­er om senere.

– Jeg havde aldrig intentione­r om at kombinere det at vaere sammen i ubåden og vaere ude og sejle. Når jeg sejler i ubåden, koncentrer­er jeg mig om det tekniske. Jeg bliver lidt en anden. Det er ikke noget, der taender mig, at man skal noget på havbunden, siger han.

Også elskerinde­n Deidre King, som han kalder Ditte, fortalte han om. Hun dukkede op i hans liv i 2006.

– Ditte har vaeret den hustru, jeg aldrig fik. Og det var måske der, jeg skulle have vaeret, sagde han på trods af, at han blev gift med en anden kvinde.

’Jeg binder dig fast og gennembore­r dig med et stegespyd’

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark