Ekstra Bladet

’Lovligt med erotiske forhold’

-

Selvom Peter Madsen fortalte om flere elskerinde­r i løbet af gårsdagens retsmøde, så betød hustruen og det liv, han havde med hende, ganske meget.

Under retsmødet fortalte Peter Madsen, at parret havde mødt hinanden til en fødselsdag­sfest i 2010.

– Jeg tror, der går et år derfra, så bliver vi faktisk gift. Det er første gang, jeg blev gift. Og det er min eneste gang. Det betød bare så meget. Vi ønskede at blive gift, for at der skulle vaere en fast ramme omkring at få et barn, forklarede han.

Parret fik dog aldrig et barn. I stedet fik de tre katte, som boede sammen med dem i hangaren på Refshaleøe­n.

– Vi havde to små killinger og en lidt større, Fessor. Rigtig meget af vores forhold handlede om de tre katte. Så det var faktisk et far, mor og børn-forhold, fortalte han og tilføjede, at kattene sov i samme seng som parret.

Altid mange mennesker

Peter Madsen fortalte også, at hustruen godt kunne lide, at der var så meget kreativite­t i Rumlaborat­oriet, men at hun var lidt mere sky end ham.

– Hun havde et problem med, at der altid var så mange mennesker. Det var aldrig en friaften eller weekend, sagde han.

På trods af at parret var gift, så havde de inden brylluppet aftalt, at de begge gerne måtte have forhold.

– Det var lovligt at have erotiske forhold, men der var den betingelse, at det ikke måtte vaere hendes veninder eller nogen, som kom i laboratori­et, sagde Peter Madsen og tilføjede, at der var en undtagelse i veninden Deidre King.

Ifølge Peter Madsen kunne han dog ikke altid overholde reglen:

– Det førte nogle gange til problemer, sagde han.

Peter Madsens hustru var til stede ved grundlovsf­orhøret efter anholdelse­n i august. Siden har hun ikke sat sine fødder i retten, og Ekstra Bladet erfarer, at hun har forladt Peter Madsen, mens han har siddet varetaegts­faengslet.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Også elskerinde­n Deidre King, som han kalder Ditte, fortalte han om. Hun dukkede op i hans liv i 2006: – Det var måske der, jeg skulle have vaeret, sagde han på trods af, at han blev gift med en anden kvinde.
FOTO: KENNETH MEYER Også elskerinde­n Deidre King, som han kalder Ditte, fortalte han om. Hun dukkede op i hans liv i 2006: – Det var måske der, jeg skulle have vaeret, sagde han på trods af, at han blev gift med en anden kvinde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark