Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SAKSKØBING: Kort efter midnat blev politiet tilkaldt, da en 40-årig mand havde stukket en anden mand i låret med en urtekniv. Inden da havde den 40-årige forsøgt at komme ind på et plejehjem i naerheden ved at smadre to vinduer. Den 40-årige er sigtet for kvalificer­et vold og haervaerk.

GELSTED: En indbrudsty­v måtte skyndsomt tage benene på nakken, da han om eftermidda­gen forsøgte at bryde ind i et hus på Vesterbro. En beboer var hjemme, da tyven sparkede bagdøren til huset op. Beboeren mødte tyven med et ’hvad har du gang i?’, og derefter stak tyveknaegt­en af.

ASAA: Tyveknaegt­e stjal en Kähler-vase og en børnetraek­vogn, der var udsmykket som karnevalsv­ogn. Begge genstande forsvandt fra et aflåst haveskur, hvor de foreløbig ukendte gerningsma­end har klippet en haengelås op. HASLEV: En 20-årig mand og en 19-årig kvinde, begge uden fast bopael, blev ved 21.30-tiden anholdt og sigtet for to biltyverie­r. Duoen mistaenkes for at have stjålet en bil fra en ejendom uden for byen, hvor de i stedet efterlod en anden bil, der var stjålet i Veksø. Da politiet fandt frem til duoen, havde de indlogeret sig på Lalandia i Rødby.

RANDERS: Ni rumaenere er anholdt og sigtet for natten til lørdag at have stjålet 5,5 ton messingspå­ner fra to containere, der tilhører en virksomhed på Kulholmsve­j. Den samlede vaerdi af spånerne formodes at vaere på omkring 150.000 kr. Alle ni blev fremstille­t i grundlovsf­orhør i forbindels­e med sagen. RØNNE: I alt fire bilister er de seneste to døgn sigtet for kørsel uden sikkerheds­sele. To blev nappet i går eftermidda­g, mens de to første blev taget om eftermidda­gen i forgårs. Dertil kommer yderligere en bilist, der er taget for at tale i mobiltelef­on under kørsel.

AARHUS: En 56-årig mand blev overfaldet af en ung mand på scooter. Overfaldsm­anden har indvandrer­baggrund. Det skete i p-kaelderen under Løvbjerg Centret på Trøjborg, da manden ville hente sin bil. Her blev han passet op af scooter-køreren, der spurgte, hvad glor du på. Derpå slog han manden med en nødhammer. Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark