Ekstra Bladet

Lad Mopper få fred

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Kaere Linse Kessler. Hvor laenge skal vi laese om, hvad du gør med din mor, Moppers, urne? Der er flere af os, der har haft en mor, vi holdt meget af, men som nu desvaerre er død. Men selvom vi ikke glemmer hende, så har hun fået fred.

Mens Mopper endnu var i live og åbenbart skulle vaere med i tv-udsendelse­rne med en slange stikkende ud af naesen, var ingen i tvivl om, hvad hun fejlede. Men du gjorde et stort nummer ud af i månedsvis at holde det hemmeligt.

Da Mopper så døde, gjorde du et stort nummer ud af, hvor frygtelig ked af det du var. Og efter bisaettels­en har du også gjort et stort nummer ud af, hvad der skal ske med Moppers aske.

Måske skulle du sprede den ud over havet, men det skulle vaere en hemmelighe­d.

Nu kan vi så på løbesedler for Se og Hør laese, at Mopper skal med til Spanien. Jamen, hvor laenge skal du blive ved med at taerske langhalm på Moppers død. Kan du ikke snart finde på noget andet at tjene penge på, så Mopper kan hvile i fred? Det andet cirkus, du kører, er usmageligt.

B. Stennicke Torvegade 55 København K På en måde synes jeg, at det altid er sørgeligt, når tre sangerinde­r som Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen efter en succes, der ligger langt tilbage, nu efter over 40 år prøver på at skabe en ny konstellat­ion ved at gå sammen igen. Det virker, som om de vil skabe ungdommens popularite­t, som var engang.

Nu ved jeg ikke, om de tre vil synge rock, eller om de finder nye veje med Højskolesa­ngbogen i højsaedet, men jeg graemmes aerlig talt over, at man forsøger at fremstå som unge igen. Det samme gør jeg, når jeg ser Rolling Stones hoppe rundt på scenen, som om de var 20 i stedet for midt i 70’erne.

Jeg ved ikke, om de har fået idéen, fordi Sanne Salomonsen blev dommer i ’X Factor’, som jeg i øvrigt mener, at hun ikke lever op til, da hun ikke formår at få de unge til at levere varen. Hun fejlcasted­e de forkerte, men optraeder, som om hun stadig er ung med de unge. Den eneste, jeg synes har en rigtig god sangstemme, er Lis Sørensen, men om hun kan baere hele trioen op med det nye koncept, aner jeg ikke. Men det er altså flovt, når aeldre ikke anerkender deres alder. Der er stor forskel på at vaere kendt som rockidoler eller vaere skuespille­re, der kan deres kram, hvor rollerne følger deres alder, fordi de netop kan levere varen uden lånte ungdomsfje­r.

Nu skal jeg ikke på forhånd vaere så negativ, men jeg er i tvivl om formålet. Kan der mon have sneget sig noget økonomisk ind over, som kunne redde de tre damers skrantende pengetank?

Respekt for Kim Larsen. Han er aerlig, går på scenen med stok og stol, og han har erkendt, at ungdommen var engang, og det var sjovt. Men damernes tilbagekom­st køber jeg ikke.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Hvorfor skal Moppers urne med Linse overalt, skriver B. Stennicke.
FOTO: JONAS OLUFSON Hvorfor skal Moppers urne med Linse overalt, skriver B. Stennicke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark