Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at DR sagtens kan spare mange millioner ved kun at sende én journalist til diverse sportsbegi­venheder som fodboldog håndboldka­mpe. Der behøver ikke at vaere journalist­er både i kommentato­rboksen, ved sidelinjen og i studiet. Da vi havde Gunnar ’Nu’ Hansen, kunne han sagtens klare det ene mand.

F. Elhauge

Vejle Landevej Grindsted

at den nye rapport, der viser, at plastikpos­er er mere miljøvenli­ge end stofposer, fik mig til at taenke på alle de fruentimme­re, der køber nyt tøj hele tiden. Det kan godt vaere, de føler sig laekre, men de er altså nogle miljøsvin. Så drop kjolen, og brug en stofsaek. Mit bidrag er at gå i korte bukser.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at selvfede typer ofte er en flok klynkende kyllinger, der baserer berettigel­sen af deres eksistens på en flok forblaende­de tumper, der kun fungerer som medløbere. Hvad i alverden kan normalt taenkende almindelig­e, og mestendels fornuftige mennesker bruge sådan nogle pauseklovn­e til? Det er deres ikke vores problem. Så prøv at vaere selvfed uden andres hjaelp. Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

at debatten om en detaljefej­l i John Mogensen-filmen ’Så laenge jeg lever’ er en debat, jeg egentlig gerne vil blande mig i. For filmens Jørn Hjorting påstår, at ’Der er noget galt i Danmark’ og ’Nede i Møget’ ligger på samme single. Det var ’Livet er kort’, der var B-side til ’Der Er Noget Galt I Danmark’. Filmen er fantastisk, og den, man elsker, tugter man.

Anders Christian Larsen Sjaellands­gade 89 Herning

at vi skal lade DR gå i sort. På trods af, at DR’s indhold ofte består af genudsende­lser og programmer af ringe kvalitet, så er det altså alligevel en bekostelig affaere for licensbeta­lerne. Derfor vil jeg gerne foreslå DR, at de hellere lader sendeflade­rne gå i sort. På den måde kan der potentielt spares enormt mange licenskron­er.

Chris Bjerknaes Frederiksv­aerkvej 131 Helsinge

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark