Ekstra Bladet

STØJBERG ER IKKE DUM

-

INGER STØJBERG opfører sig kynisk og manipulato­risk. (V) Eller ogsåer dum. hun udelukker aferfaring det sidste.

Vi

Danmarks udlaending­e- og integratio­nsminister har Facebook meddelt ubetinget støtte til sin på kollega og ’gode veninde’, norske Listhaug fra Sylvi Fremskritt­spartiet. Støjberg haevder, der er ført en venstreflø­jskampagne mod veninden, der tirsdag trak sig som norsk justits- og integratio­nsminister.

SAGEN ER OPSTÅET ved, at Arbeiderpa­rtiet Norge i gå med til at fratage Syrien-krigere pas ikke ville og statsborge­rskabuden rettergang. Dette den fik norske justitsmin­ister til at opdatere sin Facebookpr­ofil med følgende om afvisninge­n af forslaget: (Arbeiderpa­rtiet, red.) mener, at terroriste­rnes ’AP rettighede­r er vigtigere end nationens sikkerhed.’ Påstanden stod ved et foto af flok uniforen merede og maskerede maend, der lignede IS-krigere.

NOGET AF EN ANKLAGE mod politisk opponent, en må konkludere. Og mindst er det noget af vi ikke beskyldnin­g at klandre lige praecis Arbeiderpa­ren tiet for at holde med terroriste­r. taler om et parVi ti, hvis politiske børn, hvis kommende generation af politikere, massakrere­t af terrorist blev en på Utøya 2011. i

Uhyrlighed­en Listhaugs påstand skabte i Sylvi derfor hurtigt et flertal mod hende. Hvem ønsker sig som hende spidsen for Norge dette en i på område?

Danmarks integratio­nsminister sidder trygt og godt, uanset hvad hun manipulere­r med

JO, DET GØR DANSKE Inger Støjberg, må alle forvi stå. Listhaug er, ifølge Danmarks integratio­nsminister, blevet hetzet ud af den norske regering. ’Det er sket efter efter min mening, fuldstaend­ig en, overdreven og hysterisk debat om Facebooken opdatering’, haevder Støjberg Facebook og skriver: på norske venstreflø­j har fuldstaend­ig bevidst ’Den misforståe­t det, skrev, og brugt det imod hun hende.’

’den norske venstreflø­j’ har flertal Men ikke i Stortinget, må lige gøre Støjberg opmaerksom vi på. Det er derfor, Norge har borgerlig regering, en kan oplyse. Og regeringen­s støttepart­i, Kristeligt vi

Folkeparti, syntes blandt andre der var noget ikke, at ’misforstå.’

VI GÅR UD FRA, at Inger Støjberg ved alt dette.

Vi går ud fra, at formulerer sig, som gør, hun ikke hun af uvidenhed. Ergo støtter Danmarks integratio­nsminister uredelig udlaegning af sagen. tilen Hun slutter sig dertil, at man beskylder andre partier for at holde med terroriste­r, hvis disse forsøger at vaerne principper retsstaten. i

Forskellen mellem Støjberg og hendes norske veninde er Danmarks integratio­nsminister enkel: sidder trygt og godt, uanset hvad manipulere­r hun med.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Danmarks udlaending­e- og integratio­nsminister har på Facebook meddelt ubetinget støtte til sin kollega og ’gode veninde’, norske Sylvi Listhaug fra Fremskritt­spartiet.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Danmarks udlaending­e- og integratio­nsminister har på Facebook meddelt ubetinget støtte til sin kollega og ’gode veninde’, norske Sylvi Listhaug fra Fremskritt­spartiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark