Ekstra Bladet

Jo, Hareide har da også et par problemer

-

det ikke noget med skattesvin­del, skjulte PANAMA ER konti og skuffesels­kaber i stride strømme?

Jo, man må sige, at Panama Paper-skandalen har det det lille mellemamer­ikanske lands navn på dagsordene­n – og så spiller de også fodbold.

Faktisk så godt, at de som Danmark skal til VM, og som nr. 53 kan holde lande som Japan, Ghana og Norge under sig på FIFA’s rangliste.

naturligvi­s ikke på, at det er en opgave, DET AENDRER som Åge Hareides mandskab skal kunne kapere i aftenens dyst på Brøndby Stadion – og dermed få den VMoptakt på skinner, der gerne skulle kulminere med et toptunet mandskab, når VM sparkes i gang 14. juni.

Det danske landshold har vaeret samlet for første gang siden de glade Dublin-dage, hvor VM-kvalifikat­ionen fik øllet til at flyde ud af de irske haner.

den triumf,

I FORHOLD TIL så har Åge Hareide dog en raekke panderynke­r til samlingen.

Hans foretrukne spillere slider både med skader – som Andreas Bjelland og Jannik Vestergaar­d, formdyk og manglende spilletid.

Specielt i front har Hareide en udfordring, som Ekstra Bladet kortlaegge­r i dag. Nordmanden­s foretrukne angrebstri­o hedder Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen og Pione Sisto – og de kan kun notere sig for fire mål i 2018. Til sammen!

det ikke ligegyldig­t. Bare de er brandvarme NÅ, JA – ER til sommer? Ikke helt. Succes avler succes, hvilket Christian Eriksen er et fremragend­e eksempel på, og det gaelder ikke mindst angribere, hvor selvtillid er kodeordet.

OK, Pione Sisto er måske mere end assistmage­r, men forventnin­gen – også på landsholde­t – er selvfølgel­ig, at han skal på måltavlen noget oftere.

Et kig ud på baenken afslører kun Viktor Fischer som den formstaerk­e og paent scorende undtagelse, mens folk som Yussuf Poulsen, Martin Braithwait­e og Nicklas Bendtner også kaemper en kamp for at finde netmaskern­e.

Så forhåbentl­ig kan disse testkampe mod Panama og Chile bruges til at tanke en salve selvtillid, der kan tages med hjem i klubberne.

vi også have svar på et par spørgsmål. DERUDOVER SKAL

Kan Andreas Christense­n fungere på den bageste centrale midtbane?

Er Nicolai Boilesen tilbage på et niveau, hvor VMbillette­n venter forude?

Hvad er planen i midterfors­varet, hvis ikke Andreas Bjelland er VM-klar?

stadig holdningen, at det havde vaeret HERFRA ER DET gavnligt at se folk som Pierre-Emile Højbjerg og Mathias Jensen i aktion, når vi nu taler testkampe, men landstraen­eren gik med sine kendte navne.

Rigtigt eller ej? Det svar får vi nok først efter VM.

Få den VM-optakt på skinner, der gerne skulle kulminere med et toptunet mandskab, når VM sparkes i gang 14. juni

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark