Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Slow, slow, quick, quick - slow. Først var der lige en langsom dag i dit eget selskab, så et lille temposkift i går, og nu går vi naesten helt op i tempo igen. Men kun naesten. Tingene kan i dag godt vaere som, at tage et skridt frem og to tilbage. Man kan ikke altid vaere effektiv.

LØVEN 23/7-23/8

Din kreativite­t har aldrig fejlet noget som Løve, specielt ikke de seneste par dage. Du har vaeret i fuld kontakt med din fint udviklede sans for at praesenter­e tingene rigtig smukt, dekorativt og indbydende. I dag er du nysgerrig på, hvad du ellers har evner for. Prøv dig frem.

SKYTTEN 23/11-21/12

Hverdagen, rytmerne, rutinerne - Kan vi alle laere at holde af. Eller sagt på en anden måde, har alle et behov for ro,renlighed og regelmaess­ighed. Livet foregår ofte indenfor kendt område, men man kan også blive nysgerrig på ens nabolag, og ikke altid bare drømme sig vaek.

TYREN 21/4-21/5

At vaere ved sine sansers fulde fem, det må vaere lykken. Det har du i den grad vaeret de seneste par dage. Du har virkelig vaeret i kontakt med din krop og dine sanser, og brugt dem til fulde. I dag bliver måske en mere mental affaere, hvor du skal holde tungen lige i munden.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har nydt, at kunne tage tingene i et stille og roligt tempo. Normalt er du egentlig altid er omhyggelig, men i disse dage er du mere bare hyggelig. I hyggestemn­ing. Snakken går lystigt, men det kan pludselig knibe med koncentrat­ionen, når man ikke vil gå glip af noget.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Har du haft travlt laenge, vil du endelig kunne nyde livet lidt. Har du ikke fri til det i dit liv, skulle du måske sørge for at få det. Du kan i disse dage gøre alt dét, der normalt ikke er tid til. Der er mange ting der kan saettes lidt på pause, vent med den ”vigtige” mail til i morgen.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Igår fik du du endelig overgivet dig til at vaere lidt mere afslappet end du plejer. Lidt mere i dit indre med egne tanker, fremfor altid at vaere udadvendt. Tvillinger­ne er egentlig også et tegn, hvor der gerne skulle vaere plads til begge dele. I dag er du mere rap på fødderne igen.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din eftertaenk­somme side holder ikke fri for tiden, du taenker så det knager i disse dage, og vil gerne ind under huden på et par ting. Forstå dem rigtigt. Analysere dem. Men i dag kan du måske droppe analyserne lidt, og så maerke efter, så kender du måske svarene allerede.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan i dag med fordel lave aftaler med familien eller naboen, dem du har lige inden for raekkevidd­e, og se om det ikke kunne vaere på tide at ses. Du har måske ikke haft tid til dem laenge, men i dag har I måske alle tid. Undgå stress, tag dig tid til stunder i trygge omgivelser.

KREBSEN 22/6-22/7

Der har vaeret fint med overblik i dit liv, du har kunnet tage dig tid til at vaere praktisk, og nyde det der er lige omkring dig, og ikke drømme om mere. I dag forlader du dog den solide jord en smule, og bevaeger dig lidt op i luftlagene, og spiller bold med dine mange tanker.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du gør dig tanker om, at livet hverken kan eller skal leves alene. Du vaerdsaett­er og taenker meget over dine relationer gennem tiden. Du er psykologis­k i din taenkning, og taenker over, hvem der har formet dig, og hvem der har betydet hvad, og hvem der har gjort dig glad.

FISKENE 20/2-20/3

Hvordan du finder vej, er helt op til dig. Alle veje fører jo til Rom, som man siger. Men du skal vaelge den vej, der taler mest til dig. Det kan godt vaere, du i dag vil foretraekk­e den korteste vej til målet, men så sørg for, at suge til dig alligevel, af alle indtrykken­e du møder undervejs.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark