Ekstra Bladet

MEDINA DØMT FOR NARKOKØRSE­L

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

I går formiddag blev Medina dømt i Byretten i Helsingør for at have kørt bil i både spiritusog narkopåvir­ket tilstand.

Den 35-årige sangerinde, der har taget navneforan­dring og nu kalder sig Frederikke Hansen, var ikke selv mødt op i retten, men erkendte sig skyldig i begge forhold.

Hun skal betale en bøde på 43.500 kroner, og hun får frakendt sit kørekort i tre et halvt år. Derudover skal Medina betale sagens omkostning­er.

Drak vin og tog coke

Det kom frem i retten, at hun havde en alkoholpro­mille på 1,13, da politiet i sommer pågreb hende.

Medinas forsvarer fortalte, at det vigtigt for Medina at understreg­e, at hun ikke var blevet stoppet på grund af iøjnefalde­nde kørsel, men grundet almindelig kontrol.

Ifølge hendes forklaring, der blev laest op af hendes forsvarer, drak hun et glas vin i anledning af sin optraeden på Langelands­festivalen.

Derefter kørte hun til København, hvor hun fik yderligere et glas vin.

Slutteligt kørte Medina til Hornbaek, hvor hun indtog to drinks og en bane kokain. Medina forklarede, at hun ikke ved, praecist hvor meget kokain hun indtog.

Ifølge anklageskr­iftet blev Medina stoppet af politiet på Nordre Strandvej i den nordsjaell­andske ferieby Hornbaek 29. juli sidste år klokken kvart i fem om morgenen.

Politiet målte, at hun desuden havde kokain i blodet i sådan grad, at det oversteg den såkaldte bagatelgra­ense, og derfor kraevede politiets anklager, at Medina skulle straffes med bøde samt ubetinget frakendes kørekortet.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at kontakte Medina gennem hendes manager, Thomas Børresen.

Medina forklarede, at hun ikke ved, praecist hvor meget kokain hun indtog.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Flov
’Jeg angrer dybt og er flov over min handling og den situation, jeg har bragt mig selv i’, skriver Medina.
FOTO: MOGENS FLINDT Flov ’Jeg angrer dybt og er flov over min handling og den situation, jeg har bragt mig selv i’, skriver Medina.
 ??  ?? Ekstra Bladet i torsdags.
Ekstra Bladet i torsdags.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark