Ekstra Bladet

Farvel: Vita er ude af ’X Factor’

- LARS SEJR CHRISTIAN ØRTOFT ls@eb.dk; ortoft@eb.dk

Det bliver enten Sigmund Trondheim, Jamie Talbot, gruppen Place on Earth eller Rasmus Therkildse­n der vinder årets ’X Factor’.

Det står klart efter programmet­s tredjesids­te liveshow på DR. Her trak Sanne Salomonsen­s unge solist Vita Nikoline Jensen det korte strå, da hun gik i stå mod slutningen af sin omsang mod Jamie Talbot.

– Jeg vil ikke have, I tager det her personligt. Det handler også om håndvaerk, det handler om, hvordan man arbejder med unge og aeldre mennesker. Jeg sender dig hjem, Vita, lød det fra Thomas Blachman.

Han var tydeligt i tvivl om sit valg og sagde direkte, at han ikke kunne. Det blev han dog nødt til, og Vita Nikoline Jensen faldt på, at hun og Sanne Salomonsen­s samarbejde ikke var blevet forløst.

Klare favoritter

Her mod afslutning­en af programmet deles favoritvae­rdigheden nu af Sigmund Trondheim og gruppen Place on Earth, der begge har imponeret fredag efter fredag.

Som danseunder­viser har Sigmund Trondheim en åbenlys fordel i forhold til de andre, når det kommer til koreografi, og i aftes beviste han, at vokalen også sagtens kan klare sig alene, da han fortolkede Gnags’ klassiker ’Danmark’.

– Din vokal står meget klart. Du er så meget showtime. Smag er en vidt forskellig ting, men mange elsker det der, og den oplevelse skal de have, sagde Remee om Sigmunds optraeden og tilføjede.

– Du er på en eller anden måde historien i år. Du bliver svaer at slå.

Aftenens dramatiske højdepunkt var et koks i Place on Earths fremførsel Finks sang ’Pilgrim’.

Fik vaeske i hovedet

af Her rodede Mille ved sit hoved, og pludselig løb der en sort substans ned i ansigtet på hende. Det lille gimmick passede perfekt ind i sangen, men det var ingenlunde planlagt, at hun pludselig skulle males sort – til dommernes store morskab.

Med fredagens farvel til Vita Nikoline Jensen har Remee to deltagere tilbage, men Thomas Blachman og Sanne Salomonsen hver har en.

 ?? FOTO: AP ?? Politifolk foran supermarke­det i Sydfrankri­g.
FOTO: AP Politifolk foran supermarke­det i Sydfrankri­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark