Ekstra Bladet

NDIG SAMMEN Historien om bryst-billedet: Jeg havde glemt min sports-bh

-

Selvom den profession­elle tenniskarr­iere blev kortere, end Malou Ejdesgaard selv havde regnet med, og selvom hun aldrig blev god nok til, at medierne ville skrive om hendes praestatio­ner frem for hendes ydre, husker Ejdesgaard primaert sin tid i søgelyset som positiv.

– Det var en sjov periode. Lige pludselig vidste folk jo, hvem man var. I den alder – og isaer som pige – var det jo spaendende med al den ekstra opmaerksom­hed. Man vil gerne anerkendes, men jeg var også lidt genert dengang, så det var faktisk meget rart, at jeg kunne stå lidt i skyggen af Caroline. Og så have nogle enkelte moments en gang imellem, hvor det kun handlede om mig, fortaeller Ejdesgaard, der måtte affinde sig med, at mediernes fokus ikke kun var på hendes sportslige praestatio­ner.

– I starten tog jeg det som en kompliment, at folk skrev om mit udseende. Det er altid rart at få at vide, at man er smuk. Men på den lange bane kan jeg huske, at jeg taenkte ’ej, jeg håber også, at de snart skriver lidt om mit tennisspil’, siger hun og fortsaette­r i samme muntre tone:

– Men altså, resultater­ne var åbenbart ikke gode nok til, at de kunne skrive om det. Så de skrev lidt om mit ydre i stedet, for ellers var der intet at berette om. Så skulle jeg jo have lavet nogle bedre resultater på det tidspunkt.

Man har mange bolde i luften, og man står ofte i nogle pressede situatione­r, hvor man skal holde hovedet koldt

Sjov historie

Billedet, der for en stund gjorde det unge tennistale­nt til offer for mange fans og mediers opmaerksom­hed, kom sig faktisk af en simpel forglemmel­se.

– Historien bag det billede, som folk utroligt nok stadig kan huske efter al den tid, er faktisk, at jeg havde glemt min sports-bh. Og jeg glemmer ellers aldrig noget. Da jeg opdagede det, kunne jeg ikke nå hjem og hente den, og så måtte jeg bare spille i den bh, jeg havde på i forvejen.

Den tidligere tennisdarl­ing tog dog ikke haendelsen så tungt og synes også i dag, at det er en sjov historie at fortaelle.

 ?? FOTO: KELD NAVNTOFT/RITZAU SCANPIX ?? Plads til begejstrin­g
Dette billede vakte begejstrin­g blandt danske tennisfans. Nu fortaeller Malou Ejdesgaard historien bag.
FOTO: KELD NAVNTOFT/RITZAU SCANPIX Plads til begejstrin­g Dette billede vakte begejstrin­g blandt danske tennisfans. Nu fortaeller Malou Ejdesgaard historien bag.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark