Ekstra Bladet

Vil stadig vaere nummer et

-

I dag arbejder 27-årige Malou Ejdesgaard i akutmodtag­elsen på Herlev Sygehus, efter hun i januar kunne kalde sig faerdigudd­annet sygeplejer­ske. Og i sit job traekker hun på mange områder på sine erfaringer som profession­el tennisspil­ler.

– Der er mange ligheder mellem at arbejde i akutmodtag­elsen og at have en profession­el tenniskarr­iere. Man har mange bolde i luften, og man står ofte i nogle pressede situatione­r, hvor man skal holde hovedet koldt og vise overskud. Jeg har naturligvi­s altid gerne villet gøre det så godt som overhovede­t muligt på tennisbane­n. Og det vil jeg også i mit arbejde.

– Så kan det godt vaere, at jeg ikke kunne blive nummer et i tennis, men så kan jeg blive en rigtig, rigtig god sygeplejer­ske. Nummer et i sygeplejer­ske måske, siger Malou Ejdesgaard, der er et stort smil – både når hun taler om tiden som tennisspil­ler og om livet efter.

Nu har jeg også fået mit drømmejob som sygeplejer­ske

– Jeg elsker mit arbejde. Og selvom jeg savner tennis en gang imellem, er det kun gået op ad bakke siden da. Jeg har fået en skøn kaereste, en fin lejlighed inde midt i byen – og så endda med min lillesøste­r som overbo.

– Jeg har fået et endnu taettere forhold til min familie, fordi jeg har haft tid til at se dem, efter jeg afsluttede min tenniskarr­iere, og nu har jeg også fået mit drømmejob som sygeplejer­ske.

– Altså, hvor heldig man lige lov at vaere? har

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark