Ekstra Bladet

Med ét smuldrede hele det grundlag, som vi havde bygget op

-

var klar

HELT LET VAR DET

til at gå i luften, ramte finanskris­en.

– Med ét smuldrede hele det grundlag, som vi havde bygget op, siger Laila Albaek Salem Køj, der i november 2008 over en frokost fik en ny idé sammen med sin mand.

Gennem opbygnings­fasen af den første idé havde hun talt med masser af familier, der overvejede at købe en feriebolig i udlandet. For mange af dem blev det dog aldrig til noget.

– Det var typisk, fordi de ikke ville det samme sted hen hver gang, de ville ikke stå med ansvaret selv og så videre. Og så var det faktisk, som om en idé-paere blev taendt mellem Anders og mit hoved. Hvorfor samler vi så ikke flere familier om de her boliger, og så står vi for alt det besvaerlig­e?

dog ikke at gøre idéen til virkelighe­d.

– Der herskede jo en noget trykket stemning under finanskris­en, og så kommer der to nordsjaell­andske ejendomsma­eglere med et nyt feriebolig­koncept. Man kan naesten høre det, ikk’? Det var ret vanskeligt at få folk til at se idéen det, og blandt andet derfor tog det fem år at lave den første forening.

Selvom Laila Albaek Salem Køj og hendes i mand synes, at de har skabt sig den fantastisk­e hverdag, de drømte om, er de ikke helt i mål endnu,

– Ud over at have en fantastisk hverdag er mit mål at blive ved med det her, til jeg sidder kørestol og ikke kan tygge smør. Så målet er kun delvist nået, siger hun. i

 ??  ?? NETOP SOM DE
NETOP SOM DE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark