Ekstra Bladet

Far: Lisbeth må gerne følge børnene hjem

-

Sigurd, 5, Johanne, 7, og Kristian, 8, skal hjem til Danmark. Det mener både deres far og de danske myndighede­r.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r arbejdes der fra dansk og brasilians­k side i disse dage og timer på højtryk på at få en brasilians­k dommer til at trykke på udlevering­sknappen.

Rico Markussen ønsker ikke at udtale sig om de konkrete planer for, hvordan han får sine børn hjem, men ønsker for dem, at de både har en mor og en far.

Forelagt muligheden for, at Lisbeth Markussen kunne vaere med til at ledsage børnene hjem til Danmark, siger den 40-årige mand til Ekstra Bladet:

– Det har jeg ikke noget problem med. Det vigtigste er, at de kommer hjem.

Vi klarer den

Ekstra Bladet har praesenter­et ham for ekskonens beskyldnin­ger om vold, overgreb og trusler mod hende og børnene:

– Det er de samme anklager, som hun kommer med igen og igen, og der er ikke hold i nogen af dem, siger Rico Markussen, som er klar over, at børnene efter al sandsynlig­hed ikke vil kaste sig i armene på ham.

– Jeg kan forestille mig, at de har fået en forklaring på, hvorfor deres mor tog dem med til Brasilien. Det kan vaere udlagt, som om deres far ikke havde vaeret god ved dem. Jeg ved godt, der er rigtig meget, der skal tages hånd om, når børnene kommer hjem til Danmark, men det klarer vi.

 ?? FOTO: DOCEYE/DR ?? Rico Markussen afviser beskyldnin­gerne fra hans tidligere partner, og han har fået tildelt foraeldemy­ndigheden over de tre børn af en dansk dommer.
FOTO: DOCEYE/DR Rico Markussen afviser beskyldnin­gerne fra hans tidligere partner, og han har fået tildelt foraeldemy­ndigheden over de tre børn af en dansk dommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark