Ekstra Bladet

Julie, 25 år og fra Rødby

- FOTO: COVERMODEL.DK pej@eb.dk

Når Julie troner på Side 9, er det med stolthed og glaede over at vise sine dejlige billeder frem – også hvis hun møder markante holdninger.

– Jeg vil mene, at jeg skiller mig ud, fordi jeg er meget naturlig. Jeg ved godt, at mange måske ser skaevt til, at jeg har tatovering­er, og at jeg er spinkelt bygget. Men jeg kan med stolthed sige, at jeg vejer det, jeg skal, og mine tatovering­er er en kaempe del af min historie og mit liv.

– Det smukkeste ved mig er helt klart min mave. På trods af graviditet kan man ikke se, at jeg har født. Og så er jeg nede på jorden, aerlig og sød.

Dagens Side 9-pige er også fuld af forhåbning­er for fremtiden. Der er nemlig fuld fart på planer og ambitioner, og en drømmeudda­nnelse er lige om hjørnet.

– Jeg er i gang med at afslutte min toårige hf-uddannelse, og det, jeg vil opnå med den, er at bane vejen for min drømmeudda­nnelse som socialrådg­iver for børn og unge.

jfs

– Det kan

Et øjenvidne så kampklaedt­e betjente smadre hoveddøren i Husum med en rambuk. Og efterfølge­nde styrtede betjentene op i den øverste lejlighed.

Holdt i en sort bil

– De havde holdt et stykke tid i en sort bil på den anden side af gaden. Der stod ikke politi på. De afspaerred­e ikke området, og de holdt vel 150 meter vaek. Det virkede som om, at de ikke ville have opmaerksom­hed omkring det, siger øjenvidnet.

I Greve så et øjenvidne, at der var seks-syv civile politibile­r, hvor politiet ligeledes stormede huset. Øjenvidnet så desuden, at politiet slaebte en raekke plastikkas­ser ind i bygningen.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet undersøgte politiet blandt andet et kaelderrum og en hvid bil.

Politiet var også på en adresse i Virum, bekraefted­e Jesper Bangsgaard over for Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet erfarer desuden, at politiet har vaeret på en adresse mere i Greve. Dermed har de i alt vaeret på fire adresser i løbet af lørdagen. Det bekraefted­e Jesper Bangsgaard, ligesom han bekraefted­e, at ransagning­erne har forbindels­e med hinanden, men ellers ville han ikke ud med mere om, hvad aktionen handlede om.

 ??  ?? Dejlige Julie Nede på jorden, aerlig og sød.
Dejlige Julie Nede på jorden, aerlig og sød.
 ??  ?? Politiet rykkede også ud i Virum.
Politiet rykkede også ud i Virum.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark