Ekstra Bladet

LIGE NU LEVER VI I SYND SAMMEN - VI ER NØDT TIL AT BLIVE GIFT

Reality-baben Sasha Klaestrup siger ja til sin muslimske kaereste - men det falder ikke i god jord alle steder i det danske samfund

- SIGNE SKOV sih@eb.dk

’SKRID HJEM TIL MUSTAFA’: Hun er ung, hun er smuk, og hun laegger stribevis af letpåklaed­te billeder på Instagram. Og så er hun i øvrigt ved at skabe sig en selvstaend­ig karriere som tv-realitystj­erne efter i laengere tid at have vaeret kendt som ’Nikita Klaestrups søster’.

25-årige Sasha Klaestrup har trods sin unge alder to børn med to forskellig­e maend og et tidligere aegteskab i bagagen. Alligevel er hun ikke blevet skraemt af kaerlighed­ens luner.

Hun har mødt sin drømmemand og planlaegge­r at blive gift igen inden for den naermeste fremtid.

Den unge lollik skal dog ikke giftes med en dansk Jensen. Efternavne­t på hendes tilkommend­e er Bel-lah Zaghmout.

Han er 24 år, hedder Montaser til fornavn og er i øvrigt rettroende muslim.

For nylig fik jeg en besked, hvor der var en, der spurgte, om jeg skulle på den ugentlige tur til Rødby for at hente flygtninge fra min svigerfami­lie

Derfor står den ikke på dansk landsbykir­ke, men moské, når de to vaelger at lade sig smede sammen.

Grove beskeder på Facebook

– Lige nu lever vi i synd sammen, og det er jo haram.

Vi er nødt til at blive gift, og det er måske lidt tidligere, end jeg ellers ville have gjort med en dansk mand, erkender Sasha Klaestrup.

– Vi gør det for, at der ikke er noget forkert mere.

Men det er også, fordi vi elsker hinanden og ved, at vi vil vaere sammen resten af livet.

Blandt venner og familie har hverken Sasha Klaestrup eller hendes kaereste mødt fordomme eller fordømmels­e, fordi de har valgt at vaere sammen. Der er til gengaeld mange fremmede, der ikke bryder sig om, at de har valgt hinanden.

– Min familie sagde ikke noget. De er bare glade for, at jeg har det godt, og de kan jo maerke, hvor glad jeg er for ham.

– På Facebook er det en anden sag. Der får jeg nogle rigtig grove beskeder. For nylig fik jeg en besked, hvor der var en, der spurgte, om jeg skulle på den ugentlige tur til Rødby for at hente flygtninge fra min svigerfami­lie.

– Det kan godt gå mig på, når jeg får sådan nogle kommentare­r, eller når de skriver ’skrid hjem til Mustafa’, men så blokerer jeg dem på Facebook, fastslår Sasha Klaestrup.

Inviterer folk ind

Trods grovhedern­e, hun primaert oplever på de sociale medier, mener Sasha Klaestrup ikke, at Danmark generelt har et problem med racisme.

– Det synes jeg egentlig ikke, men på nogle måder synes jeg, der er mange fordomme eller spørgsmål omkring det, og det tror jeg er, fordi man er uvidende, vurderer reality-stjernen.

Hun bruger derfor meget sin kommende svigerfami­lie til at give hende et indblik i kulturfors­kellene mellem danske og muslimske familier.

– Folk med danske rødder er ikke lige så åbenhjerti­ge. Men hos min svigerfami­lie bliver man taget rigtig godt imod. Min svigermor laver simpelthen så meget mad, og så inviterer hun folk ind. Det gør danskere ikke lige så meget.

 ?? FOTO: OLIVIA LOFTLUND ?? Stopper ikke
Sasha Klaestrup er åben omkring, at hun har fået lavet kunstige bryster.
FOTO: OLIVIA LOFTLUND Stopper ikke Sasha Klaestrup er åben omkring, at hun har fået lavet kunstige bryster.
 ?? PRIVATFOTO ?? Søstrene Nikita og Sasha Klaestrup.
PRIVATFOTO Søstrene Nikita og Sasha Klaestrup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark