Ekstra Bladet

EN KVOTEKONGE TIL BORDS – NEJ TAK

- Hillerød

Jeg ville ikke have noget ønske om at betale 2500 kroner for at få en stol ved Lars Løkke Rasmussens (V) bord, selvom der var reserveret ti VIP-pladser, for jeg kunne risikere at komme til at sidde ved siden af kvotekonge­n JohnAnker Hametner Larsen.

Så skulle jeg sidde der og fiske i rørt vande over en middag, der er så sammenspis­t, at det ikke er til at finde ud af, hvad der er ret og vrang i hele den sag.

Både Løkkefonde­n-sagen og sammenhaen­gen med kvotekonge­rne, som man ikke kan købe sig til, siger statsminis­teren. Men hvad går den købte stol ved bordet så ud på?

Hvis det ikke er fiskeri for penge til Løkkefonde­n og kynisme for kvotekonge­rnes store fortjenest­er i forhold til fiskerne, som betyder så meget for deres levebrød, men hvad kommer det vores statsminis­ter ved? Bare der kommer kroner i kassen for at blive set i selskab med ham med det gode formål at hjaelpe drenge på kanten med noget ulovligt.

Så synes jeg bare, at det hele smager af fiflerier ud over alle graenser for anstaendig opførelse. Nu skal jeg passe på, for jeg har ikke set regnskaber for Løkkefonde­n som konen Sólrun Rasmussen er formand for. Jeg ved heller ikke, hvad kvotekrige­n endte med, men mon ikke der sidder en raev bag øret på begge dele som med så meget andet i det politiske spil, når vennerne sidder til højbords med statsminis­teren, der måske ikke er så gode venner efter et kommende valg. J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? J. Harmann stoler ikke på, at hverken Lars Løkke eller storfisker og kvotekonge JohnAnker Hametner Larsen har rent mel i posen.
FOTO: ERNST VAN NORDE J. Harmann stoler ikke på, at hverken Lars Løkke eller storfisker og kvotekonge JohnAnker Hametner Larsen har rent mel i posen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark