Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at vildsvin må skydes døgnet rundt sammen med ulve, ja, alle vilde dyr. Det bliver måske en lidt kedelig fauna, vi efterlader til de naeste generation­er, men hovedsagen er jo, at der kommer penge i kassen.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at det ikke kan vaere rigtig, at man skal vaere klar to en halv time før afhentning på en kørsel fra Dragør til Rigshospit­alet og samtidig sidde i to timer og vente før hjemkørsel. Jeg gentager lige, det drejer om solokørsel.

Allan Karlsson Hvidtjørne­n 9 Dragør

at EU burde alliere sig med Donald Trump om at få bekaempet det super-protektion­istiske diktatur Kina, men han er vel bange for globaliser­ingseliten og deres lakajer, lobbyister og aktiehandl­ere. Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at det bliver mere og mere rystende at se Peter Madsen gå i land efter den svenske journalist­s død og tabet af ubåden i et tydeligt godt humør og uden anger. Er det virkeligt nødvendigt konstant at vise de billeder.

Veber Finnedal København

at vi får flere og flere fascistisk­e mandlige ledere i hele verden, folk bliver mere og mere utrygge. Der er et eller andet galt med maend –alle de aggressive maend skal have terapi eller tvangsindl­aegges på psykiatris­k afdeling, så de kan blive normale igen. Hvis det ikke hjaelper, må de jo i forvaring, og så skal vi have kvinder ind på alle lederposte­r. Det ville skabe ro, det kunne man jo vedtage love om i FN.

Kim Olsen

Horsens

at den danske soldaterun­iform er et nationalsy­mbol ligesom Dannebrog. Lad os opløfte både uniformen og vores soldater ved at give dem gratis adgang til museer og andre offentlige entré-kraevende goder. Hvis altså de har uniformen på. En årlig flagdag er ikke nok.

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark