Ekstra Bladet

Mere end bare kollegaer

-

For Sandi Putros og Jakob Kehlet er der mere end bare evaluering­er og coaching i det at vaere topdommer. De har udviklet et naert venskab i Aarhus, hvor de bor.

– Vi har fået tilknyttet en fysisk traener, der laegger programmer for os. Så traener vi sammen. Det er alt fra styrketrae­ning til anden fysisk traening. Løbetraeni­ng, sprint. Det hele, fortaeller Sandi Putros.

– Det er altid sjovere, når man har en traeningsp­artner. Og det giver ekstra motivation, siger han.

Det bakker Jakob Kehlet op om.

– Man presser sig selv lidt mere, når man traener med en anden.

Samtidig diskuterer vi kendelser. Man når ikke at se alle kampe i en saeson, og så er det godt at høre om nogle af de andre kampe fra en anden, siger han.

Trods alt fagmaend

– Det er fint at gøre, for vi er trods alt fagmaend og skal ikke lytte til ekspertern­e. Alt andet lige kender de ikke fodboldlov­en på samme måde som os, siger Kehlet.

Siden er de to gået hen og blevet venner.

– Det er både hygge og fagligt. Vi ses privat og er venner, fortaeller Jakob Kehlet.

– Generelt er vi meget taette (fodbolddom­merne, red.). Men qua geografien er det dem, man bor taettest på, man også har mest kontakt til, siger Putros og remser navnene op på Kehlet, Jens Maae og Morten Krogh, der alle er bosat i det østlige Jylland.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Sandi Putros i diskussion med Brøndbys Kasper Fisker. Superliga-dommeren ser kolleger i både hyggelige og faglige sammenhaen­ge.
FOTO: CLAUS BONNERUP Sandi Putros i diskussion med Brøndbys Kasper Fisker. Superliga-dommeren ser kolleger i både hyggelige og faglige sammenhaen­ge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark